Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση Προέδρου ΠΙΣ


Ανακοινώθηκε από τον ΕΟΠΥΥ το πλαφόν ανά πάροχο σε εργαστηριακούς- κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος με ικανοποίηση χαιρετίζει την ανακοίνωση του πλαφόν ανά πάροχο, η οποία ήδη αποστέλλεται στους παρόχους εργαστηριακούς- κλινικοεργαστηριακούς συναδέλφους μας.

Η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του ΠΙΣ κ. Μ. Βλασταράκου με το Προεδρείο της ΠΕΕΒΙ επιτάχυνε, μετά και από την άμεση εντολή του Υπουργού Υγείας, την ανακοίνωση του πλαφόν ανά πάροχο. Στη συνάντηση ήταν παρόντες η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας κ. Α. Μαστοράκου και μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Απαιτήσαμε και απαιτούμε από τον κ. Υπουργό την εφαρμογή όλων, όσα περιλαμβάνονται στις υπουργικές αποφάσεις της 18ης Αυγούστου (ΦΕΚ 2243Β). Να αρθούν επίσης οι οιεσδήποτε αδικίες, ιδιαίτερα δε για τους νέους ιατρούς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

11 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΦΟΝ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 1000 ΕΥΡΩ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΕΙΝΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 1000 , 1150 Ή ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
    Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΤΙΚΑ Ή ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ eDAPY.
    AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.
    ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΦΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΔΗΛ. ΤΟ 2015 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου το χαιρετιζετε απαιτηστε να εφαρμοσθη απο την ημερα ανακοινωσης κ μετα χωρις αναδρομικη ισχυ κε συμβουλε του εοπυυ εκλεγμενος ειστε.. τα διευκρινιστικα ερωτηματα των συναδελφων ποτε θα απαντηθουν στις 25-12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΟΥΛΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αναδρομικα για ολο το 14 ισχυει αυτο ε? ωραια και κλομπακ και ριμπειτ και πλαφον σκυψτε και ερχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E όχι και να χαιρετιζει με ικανοποιηση ο ΠΙΣ!!!!!Θα μας τρελανετε τελειως;Ειναι μεγαλο κατορθωμα δηλαδη που θα μας ανακοινωθει το πλαφον μετα τις 10/12/2014 (πλην Αττικής δεν εχει λαβει ακομξη κανεις μηνυμα) ενω ισχυει μεχρι τις 31/12/2014 και ενω εχουμε ηδη εκτελεσει χιλιαδες απληρωτες εξετασεις;Αν περιμενουμε απο σας ...σωθηκαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δηλαδή με τα καινούρια εργαστήρια που τώρα φτιάχνουν πελατεία, και πέρυσι είχαν χαμηλούς τζίρους, τι θα γίνει; Εμένα το πλαφόν είναι τόσο χαμηλό που θα πρέπει να απολύσω την βοηθό μου....
    1200 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να φυτέψω βαμβάκι ή μαρούλια ή μήπως ντομάτες να εχω και κατι να πετάω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι νέος γιατρος και είχα 2 μήνες το 2013 στον ΕΟΠΥ και μου βγάλανε πλαφόν 480 ευρο,ωραία μας καταστρέφουν εμάς τους νέους(μόνο το ενοίκιο μου είναι 360 ευρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ .....ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΕΙΔΑΝ ΜΕ " ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ " ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΦΟΝ!!!!!!!!!??????
    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή