Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ηλεκτρονικά ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ μέσω της ΗΔΙΚΑ


Ξεκίνησε η Πρόσβαση πολιτών στο Σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσω εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ και πλέον τα ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ γίνεται μέσω

Η πρόσβαση στην εφαρμογή e-Ραντεβού της ΗΔΙΚΑ, γίνεται πλέον μέσω του Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το οποίο περιλαμβάνει ένα σύνολο εφαρμογών για τον πολίτη.

Μέσω του συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αποκτάτε πρόσβαση στις εφαρμογές:

Οικογενειακού Ιατρού
Ηλεκτρονικών Ραντεβού
Συγκατάθεσης
Ηλεκτρονικού φακέλου Υγείας (ΗΦΥ)
PIN

Οικογενειακός Ιατρός

Ο οικογενειακός ιατρός είναι μια νέα, δωρεάν λειτουργία του ΕΣΥ. Αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής του ατόμου με το Εθνικό Σύστημα Υγείας και μεταξύ άλλων λειτουργεί ως σύμβουλος υγείας και πλοηγός του σε αυτό. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δηλώσετε τον οικογενειακό ιατρό της επιλογής σας.

Για την πρόσβαση απαιτείται συνθηματικό TAXISNET.

Ηλεκτρονικά Ραντεβού

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στις Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που έχουν ενταχθεί στο σύστημα και να διαχειριστείτε όλα τα ραντεβού που έχετε κλείσει στις παραπάνω Μονάδες Υγείας.

Για την πρόσβαση απαιτείται συνθηματικό TAXISNET.

Συγκατάθεση

Μέσω της εφαρμογής Συγκατάθεσης μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα για το ποιος ιατρός θα έχει πρόσβαση και σε ποια ενότητα του Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας σας.

Για την πρόσβαση απαιτείται συνθηματικό ή κωδικός eIDAS.

Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας

Μέσω του Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας, ο πολίτης αποκτά πρόσβαση στον ατομικό ηλεκτρονικό φάκελο υγείας (ΑΗΦΥ) του, ο οποίος εμπλουτίζεται από πηγές δεδομένων, όπως η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, δεδομένα νοσηλείας σε Μονάδες δευτεροβαθμιας περίθαλψης, από επισκέψεις σε ιδιώτες ιατρούς και από τον Οικογενειακό Ιατρό.

Για την πρόσβαση απαιτείται συνθηματικό ή κωδικός eIDAS.

PIN

Ο κωδικός PIN είναι ένας τετραψήφιος αριθμός, τον οποίο μπορείτε να δώσετε στον ιατρό σας, ώστε να έχει πρόσβαση στον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας με τη συγκατάθεση σας.

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας ελεύθερα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Για την πρόσβαση απαιτείται συνθηματικό ή κωδικός eIDAS.

6 σχόλια:

  1. Άντε! Καλορίζικο το καινούργιο σύστημα! Να του ευχηθούμε να ξεπεράσει τις αρχικές μικροδυσκολίες και να αποτελέσει φάρο, που θα προσελκύσει κι άλλους οικογενειακούς γιατρούς για να το στελεχώσουν. Να αποτελέσει μία δημιουργική κυψέλη κυρίως για τους νέους συναδέλφους, όπου θα πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπο, για επιστημονική έρευνα και για επαγγελματική καταξίωση! Ας είναι καλοτάξιδες οι ΤΟΜΥ μας και καλότυχοι όσοι υπηρετούν σ΄αυτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίρνεις κάτι;

      Διαγραφή
    2. Καλά κρασιά.
      Η μάλλον καλή κάναββη.
      Αρχικές ...μικροδυσκολίες??
      Επιστημονική ...έρευνα στα ΤΟΜΥ??
      Σας έφτυσε ο Ιατρικός Κόσμος κατάμουτρα.

      ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑ για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ αυτής της ελεεινής κυβέρνησης για τα πρόσφατα γεγονότα όπου φάνηκε η αχρηστοσύνη της και η ολιγωρία της και η εγκληματική της αμέλεια...θα γελούσα.
      Και από πάνω ψέματα. Και ψεύτικα σόου για της τηλεοράσεις.
      Και ούτε ίχνος τσίπας για παραιτήσεις.

      Μην ξεχάσεις τα 70 σεντς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 2:30 μ.μ.
      Είσαι ο πιο γελοίος εγκάθετος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

      Διαγραφή
    4. 2.30 χρηζεις τετραπλου κοκτειλ ψυχοφαρμακων...ακου λεει πασχοντα συνανθρωπο οποιος παει στις ΤΟΜΥ...

      Διαγραφή