Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΟΥ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 09/07/2012
Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ του ΠΙΣ(4/7/12) και του Γ.Σ της ΟΕΝΓΕ(5/7/12) σχετικά με τις χειρόγραφες συνταγές και το πρόστιμο του 1 ευρώ Ι.Σ. Έβρου καλεί όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους, από την Δευτέρα 9/7/12 να συμμορφωθούν με τις παραπάνω αποφάσεις και να σταματήσουν την έκδοση χειρόγραφων συνταγών.
Όσοι συνάδελφοι αδυνατούν να εκδώσουν χειρόγραφη συνταγή και εργάζονται σε φορείς δημοσίου χαρακτήρα(ταμεία ,ΙΚΑ,ΕΣΥ) μπορούν να υπογράψουν χειρόγραφες συνταγές ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ.
Δυστυχώς και η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ακλουθώντας τα χνάρια του αλήστου μνήμης ιατρομαχου κ.Λοβερδου, δεν τολμά να αποσύρει μια εξόφθαλμα άδικη και παρανοϊκή διάταξη. Αν σε αυτό δεν τολμούν να αντιταθούν στους Τροικανους πατρωνες, τότε τι έχουμε άραγε να περιμένουμε.
Είναι κρίμα που για μια ακόμη φορά ασθενείς και γιατροί θα ταλαιπωρηθούν στα πλαίσια των πειραμάτων του ΕΟΠΥΥ και της ανικανότητας της ΗΔΙΚΑ. Έφτασε η ώρα της Αλήθειας για όλους, διώξτε τους ανίκανους , αναλάβετε τις ΕΥΘΥΝΕΣ σας και δημιουργήστε ένα πλαίσιο ομαλής λειτουργίας. Επιτέλους το μόνο που ζητάμε είναι να μας αφήσετε να κάνουμε απερίσπαστοι την δουλειά μας.
ΙSARKADIAS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου