Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΙΠΥ Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΑΡΧ.  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
      Dr ΙΑΤΡΟΣ   ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
   ΔΑΒΑΚΗ 63  ΚΑΛΛΙΘΕΑ Τ.Κ 17672
 Τηλ 210-9560500  fax 210-9571412
     E-mail  analab@otenet.gr


                                                                              Αθήνα  11/10/2012

Φίλοι μου αγαπημένοι , αγαπητοί συνάδελφοί μου,

Αυτές τις μέρες αισθάνθηκα ιδιαίτερα υπερήφανος και με πλημμύρισε μεγάλη χαρά  για τον κλάδο μας  βλέποντας μια ελληνική εταιρεία την Medicon Hellas ΑΕ που εμείς με τις αγορές μας σε συσκευές και αντιδραστήρια ενδυναμώσαμε και ανδρώσαμε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στο χώρο των διαγνωστικών εργαστηρίων επενδύοντας σε  σύγχρονη τεχνολογία.

Είναι γεγονός ότι, μπορούμε να αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση να βλέπουμε τα χρήματά μας που τόσο αφειδώς προσφέραμε με τις αγορές μας να πιάνουν τόπο και αντί για κότερα και βίλες να δημιουργούνται θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας το εργαστήριο που δημιουργήθηκε στο Γέρακα είναι το πρώτο από μια αλυσίδα άλλων που η εταιρεία προτίθεται να δημιουργήσει.

Είναι καθήκον μας λοιπόν να συνεχίσουμε την ενίσχυση της εταιρείας  με ακόμη περισσότερες αγορές προκειμένου να της δώσουμε την δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης και που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός ένα από τα καινούρια εργαστήρια της να εγκατασταθεί δίπλα σας, αναβαθμίζοντας εμπορικά και τον δικό σας χώρο.



                                                              Λεωνίδας Αναγνώστου


                                                              Πρόεδρος  ΠΟΣΙΠΥ


Υ.Γ. Για να μη μας ξεφύγει κανένας που δεν θα μάθει τα καλά νέα παρακαλείστε να  προωθήσετε το μήνυμα αυτό σε όλους τους γνωστούς σας συναδέλφους  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου