Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πάτρα: Ζητούν φάρμακα από τους ίδιους τους ασθενείς στα Νοσοκομεία – Επικίνδυνες ελλείψεις




Επικίνδυνες διαστάσεις έχουν πάρει πλέον οι ελλείψεις στα Νοσοκομεία της Πάτρας. Όπως πληροφορείται το thebest.gr πέραν των ελλείψεων σε διάφορα υλικά καθημερινής χρήσης τον τελευταίο καιρό τα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής ξεμένουν και από φάρμακα που απαιτούνται για την σωστή νοσηλεία των ασθενών.

Έτσι οι νοσοκόμες υποχρεώνονται να ζητούν τα συγκεκριμένα φάρμακα από τους ίδιους τους ασθενείς καθώς δεν υπάρχουν στα φαρμακεία των Νοσοκομείων της περιοχής. Με άλλα λόγια οι γιατροί συνιστούν την λήψη των συγκεκριμένων φαρμάκων από τους νοσηλευόμενους όταν όμως οι νοσοκόμες τ’ αναζητούν είναι αδύνατον να τα βρουν.

Ως εκ τούτου καταφεύγουν στην έσχατη λύση που είναι οι ίδιοι οι ασθενείς. Κι αν από τύχη εκείνοι έχουν μαζί τους «αποθέματα» έχει καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση ξεκινά μια νέα, αγωνιώδης, αναζήτηση των συγκεκριμένων σκευασμάτων, με τους ασθενείς στο κρεβάτι του πόνου να είναι στο… «περίμενε».

Τελικά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι συγγενείς τους, μη θέλοντας να ρισκάρουν την υγεία των δικών τους ανθρώπων, σπεύδουν στο πλησιέστερο φαρμακείο, πληρώνοντας αδρά από την τσέπη τους τα απαιτούμενα φάρμακα.

THEBEST.GR

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου