Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΟΠΥΥ: ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ!



Δημήτρης Ν.Πατσάκης, 4.7.13

Είναι γνωστό πως η συκοφαντία και η διασπορά «ψευδών ειδήσεων» σε βάρος προσώπων ή ζητημάτων που άπτονται της «κοινωνικής» ειρήνης, διώκεται και τιμωρείται αυστηρότατα.

Στην περίπτωση Ε.Ο.Π.Υ.Υ. το σχετικό «κεφάλαιο» του Π.Κ. μάλλον είχε αφαιρεθεί από την «εξεταστέα ύλη».

Αναφερόμαστε στην έμμεση αναφορά, εκτός πολλών άλλων, με ενδεχόμενη συμπερίληψη στον οικείο κωδικό δαπανών φορέων που ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που χαρακτηρίζεται «ιδιώτης πάροχος».

Χρήσιμο λοιπόν θα ήταν να διευκρινισθεί άμεσα από τους καταγγέλοντες, με την βοήθεια και των προγραμμάτων της Η.Δ.Ι.Κ.Α (που είναι βέβαιο ότι είναι σε θέση να «βγάλει άκρη»), πόσοι και ποιοι είναι οι δικαιούχοι είσπραξης λογ/σμών από νοσήλεια, εξετάσεις, διαμονή (σε Μ.Κ.Φ, Κέντρα Αποκατάστασης) αλλά και άσχετοι με τον τομέα «νοσηλείας».

Κάθε καθυστέρηση προς την διαφανή εικόνα του πράγματος, συνιστά συκοφάντηση του συνόλου των παρόχων και απόκρυψη σαφούς ευθύνης των αρμοδίων.

Υποθέτω πως κανείς δεν επιθυμεί την εμπλοκή δικαστών σε αυτήν την ιστορία.


Το ποιός ευθύνεται και σε ποιο ποσοστό, αυτό θα το δούμε στην πορεία. Εξυπακούεται πως είναι αδύνατο να φαντασθούμε ό,τι ο νέος Υπουργός  «φαντάσθηκε» αυτά που καταγγέλλει. Άρα, ας εμφανισθούν αυτοί που τα υπογράφουν (αν……).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου