Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλο διαγνωστικό κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει "μπάζα" στην Πάτρα



7 σχόλια:

  1. Η ανάθεση σε Δ.Κ. των εργαστηριακών εξετάσεων νοσηλευτικών ιδρυμάτων με συμφωνίες κατω από το τραπέζι είναι αρμοδιότητας εισαγγελέως. Τα εργαστηριακα των νοσοκομείων είναι σημαντικού κόστους και ανάληψη του έργου απαιτεί διεθνή διαγωνισμό. Η άφιξη του Δ.Κ στην Πάτρα στοχεύει περισσότερο στην μονοπώληση της Π.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα βρεθη εισαγγελεας να με ξυπνησετε να δω το show

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμα βρεθη εισαγγελεας ξυπνηστε με να δω το σοου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά σιγά ξεδιπλώνεται το σχέδιο! Το ζεύγος Κρεμαστινού και ο μάγιστρος δικαιώνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To βανάκι θα το οδηγεί η Τζένη και τις αιμοληψίες θα τις κάνει ο Δημήτρης! τον αναλυτή θα τον χειρίζεται ο Βαγγέλης! βλέπω ΤΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσα γίνονται στο χώρο της διάγνωσης έχουν τη λογική της μεγάλης - άμεσης - σίγουρης κερδοφορίας του μεγάλου επιχειρηματικού κεφαλαίου με όρους εμπορικούς και όχι Ιατρικούς. Και στήνονται παγίδες-αβλεψίες-λάθη υπηρεσιών και άλλα τέτοια !!!!!! Οφείλουμε να βάλουμε για άμεση συζήτηση και διεκδίκηση ζητηματα που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο της διάγνωσης, θα είναι ριζικά, θα αποβλέπουν στην περιστολή της λαμογιάς και της πολιτικής διαπλοκής που σήμερα παρά ποτέ (στην κυριολεξία σήμερα) συμβαίνει και στο χώρο μας. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ 2ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλό το ρεπορτάζ, το αναδημοσιεύω στο blog μου. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή