Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι Σ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Βόλος 5/02/2016

Ο Ι.Σ.Μ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες ιατρούς μέλη του που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις και στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016, με αποκορύφωμα την παρουσία τους στην πορεία που πραγματοποιήθηκε με όλους τους υγειονομικούς φορείς της Μαγνησίας.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι αγώνας των ιατρών θα συνεχισθεί μέχρι που να καταλάβει η κυβέρνηση ότι το παρόν νομοσχέδιο πλήττει όλους τους ελευθέρους επαγγελματίες ιατρούς, τους οδηγεί στην ανεργία, στην υπαλληλοποίηση τους και στην μετανάστευση τους στο εξωτερικό. Επίσης θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι δεν αποδεχόμαστε και δεν πρέπει να θεωρούμαστε ταξικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης αλλά συνεργάτες στην εξεύρεση λύσεων αποδεκτών με βάση την κοινή λογική και το αίσθημα δικαίου.

Ζητούμε την απόσυρση του προσχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό και την συζήτηση από μηδενική βάση με κατάθεση οικονομοτεχνικών μελετών που θα πρέπει να παρουσιασθούν, με σκοπό την επιβίωση του ασφαλιστικού συστήματος αλλά και την αξιοπρεπή συνταξιοδότηση μας με βάση τις αυξημένες εισφορές που καταβάλουμε.

Αύριο Σάββατο 6/2/2016 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση του Π.Ι.Σ όπου θα συζητηθεί η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των ιατρών αλλά και οι προτάσεις μας για το ασφαλιστικό μας ταμείο ΕΤΑΑ -ΤΣΑΥ.

Καλούμε όλους τους ιατρούς μέλη του Ι.Σ.Μ. σε αγωνιστική ετοιμότητα και τους καλούμε να επισκέπτονται συχνά την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας για να ενημερώνονται.

Τέλος για τους συναδέλφους που δεν συμμετείχαν στην απεργία και στις κινητοποιήσεις, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, τους επισημαίνουμε ότι σε αυτήν την περίοδο της κατάρρευσης όλων των βεβαιοτήτων του παρελθόντος, όποιος ακολουθεί μοναχική πορεία και δεν συμμετέχει στις συλλογικές δράσεις του Συλλόγου μας, είναι καταδικασμένος να απομονωθεί και να υποστεί αυτό από το οποίο νομίζει ότι θα γλυτώσει.

Ο Πρόεδρος         Ο Γεν.Γραμματέας

Ευθύμιος Τσάμης   Ευάγγελος Μαναβέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου