Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΑ: Αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας για τη διευθέτηση της λειτουργίας του συστήματος Ε-ΔΑΠΥ και της παράτασης της σχετικής προθεσμίας καταχώρισης

Αθήνα, 12/12/2012
Α.Π. 34184
Προς τον
κ. Ελευθέριο Παπαγεωργόπουλο
Πρόεδρο Ε.Ο.Π.Υ.Υ
Κηφισίας 39 Μαρούσι

«ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ε-ΔΑΠΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ»

Έχουμε λάβει πληθώρα τηλεφωνημάτων μελών μας, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα διότι δεν δύνανται να επανυποβάλλουν τις σχετικές καταχωρήσεις υποβολών τους. Το σύστημα, το οποίο όπως φαίνεται δημιουργήθηκε πρόχειρα και εξαιτίας αυτού του λόγου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι ιατροί μας να μην δύνανται να καταχωρίσουν τα υπόλοιπα ποσά, δεν τους δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσουν εκ νέου όσα ποσά δεν έχουν υποβάλει. Για την ομαλή λοιπόν λειτουργία του συστήματος πρέπει :
1)Να υπάρχει πρόβλεψη πολλών καταχωρήσεων και όχι μόνο μιας.
2)Να υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης των τελικών καταχωρήσεων.
3)Να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου των ποσών που έχουν αποθηκευτεί.

Επίσης κρίνεται αναγκαία η παράταση της προθεσμίας υποβολής, η οποία εξαιτίας της κατάρρευσης του συστήματος είναι πλέον ανεδαφική.

Θέλουμε εκ νέου να σας επισημάνουμε ότι οι ιατροί έχουν πλέον μετατραπεί σε γραμματείς, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από την άσκηση του λειτουργήματος τους, με αποτέλεσμα τα ως άνω ζητήματα να τους δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα. Επίσης η αδυναμία του e-dapy στην παροχή σχετικών πληροφοριών έχει μετατρέψει τον ΙΣΑ και συγκεκριμένα την Νομική του Υπηρεσία σε τεχνική υποστήριξη του e-dapy, διότι το σύστημα είναι δυσνόητο, με αποτέλεσμα οι γιατροί μας να αδυνατούν να καταχωρίσουν τα συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν τα δεδουλευμένα τους για τα οποία ακόμα παραμένουν απλήρωτοι.

Παρακαλούμε για τις ΑΜΕΣΟΤΑΤΕΣ ενέργειες σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ            ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου