Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

"Πεσμένο" το σύστημα καταχώρησης παλαιών οφειλών προ ΕΟΠΥΥ




Εκτός λειτουργίας το σύστημα e-ΔΑΠΥ καταχώρησης των παλαιών οφειλών των προμηθευτών υγείας (ιατροί, φαρμακοποιοί κλπ) για τις οφειλές προ ΕΟΠΥΥ από χθες Τρίτη 11/12/2012 το απόγευμα! Πολλοί είναι οι αυτοί που στην προσπάθεια τους να εισέλθουν στο σύστημα μέσω του site www.eopyy.gov.gr, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης τους, ξαφνιάζονται αφού το μήνυμα που βλέπουν δεν αναφέρει πρόβλημα στον server αλλά "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ" ! Έτσι προσπαθούν πάλι και πάλι να ξαναεισάγουν κωδικούς για να εισέλθουν αλλά μάταια.

Θεωρούμε ότι αυτή η εικόνα που διατηρείται εδώ και 24 ώρες στον αέρα δημιουργεί πολλά προβλήματα και σύγχυση στους προμηθευτές.

Η ενημέρωση του ΕΟΠΥΥ που εκδόθηκε πριν λίγο αναφέρει "Σας γνωρίζουμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία των εφαρμογών eΔΑΠΥ και Υποβολές Υπολοίπων με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας. Το θέμα ερευνάται από την στιγμή που παρουσιάστηκε, σχετικά με τους λόγους που προκάλεσαν το πρόβλημα και θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν σχετικά με τον χρόνο επαναλειτουργίας των εφαρμογών."

"Κλειδωμένοι Λογαριασμοί" μετά από λανθασμένη οριστικοποίηση

Μετά από ενημέρωση του ygeia360.gr από τον ΕΟΠΥΥ, οι ιατροί που έχουν "κλειδώσει" τους λογαριασμούς τους με πρόωρη οριστικοποίηση * πρέπει να αποστείλουν ΑΦΜ, κωδικό χρήστη και κωδικό εγκατάστασης στο email edapy@eopyy.gov.gr προκειμένου να τους ξαναεπιτραπεί η υποβολή στο σύστημά τους. Στέλνοντας το email και μετά από μια - δύο ημέρες καλό θα ήταν να δοκιμάσουν να εισέλθουν ξανά στο σύστημα... αν φυσικά είναι εφικτό!

ΥGEIA360.GR

* των παλιών οφειλών

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ??
    ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ TO PASSWORD ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή