Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Λουράντος: «Από αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς»!

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Ξεκινάμε έναν πόλεμο που δεν επιλέξαμε εμείς. Ξεκινάμε έναν αγώνα για να αποτρέψουμε την καταστροφή όσων δημιουργήσαμε με κόπο και με αφοσίωση στο λειτούργημά μας.

Σε όλες τις δύσκολες στιγμές της φαρμακευτικής μεταρρύθμισης την τελευταία διετία ήμασταν παρόντες με θετική πάντα συμβολή. Και τώρα εισπράτουμε την αχαριστία από μια Κυβέρνηση που το μόνο μέλημά της είναι να λογοδοτεί στους δανειστές!

Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δεν την...
... υποστηρίζαμε μέσω των φαρμακείων μας , όταν οι άλλοι την πολέμησαν με κάθε μέσον.

Θυμάστε τι έγινε με τον ΑΜΚΑ που εμείς αμέσως προθυμοποιηθήκαμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας όταν οι άλλοι πεισματικά δεν ήθελαν ούτε να τον ... αναφέρουν!

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε όσα προσφέραμε στον ΕΟΠΥΥ για να κρατηθεί στα πόδια του. Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω το πόσα χρήματα μας οφείλουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία τα οποία αποτελούν τον ΕΟΠΥΥ και για τα οποία καμία αναφορά δεν γίνεται από τον Υπουργό Υγείας στο σημερινό Δελτίο Τύπου.

Δεν χρειάζεται να σας παραθέσω τις προεκλογικές δεσμεύσεις του σημερινού Πρωθυπουργού για τον συμψηφισμό, ούτε και τις δηλώσεις του για τον ... συμπαθή τότε κλάδο των φαρμακοποιών!

Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα απολύτως γιατί ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ !!!

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το Δελτίο Τύπου του κου Λυκουρέτζου αποτελεί ένα παραλήρημα ανακριβειών , υποκρισίας και αυταρχισμού. Είναι αυτό που λέμε «ορισμός της αχαριστίας».

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι σκοπός του σημερινού Υπουργού, είναι η διάλυση των φαρμακευτικών συλλόγων γιατί του είναι εμπόδιο στους ... σκοπούς του ή μάλλον στον τελικό σκοπό του που είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του φαρμακείου!

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι συσπειρώνουν τα μέλη τους, τα προστατεύουν και αγωνίζονται ΟΜΑΔΙΚΑ απέναντι σ΄αυτούς που τα επιβουλεύονται. Γιατί όλοι ενώνονται γύρω από το ΚΟΙΝΟ συμφέρον. Όταν θα πάψουν να υπάρχουν (γιατί αυτό επιδιώκουν), τότε θα πάψει να υπάρχει το κοινό συμφέρον και τότε το κάθε μέλος θα έχει ΜΟΝΟ του απέναντί του ένα άπληστο και τρισάθλιο σύστημα που θα το καταβροχθίσει ... αμάσητο ! Το «Λυκουρέτζιο» Δελτίο Τύπου αυτό ακριβώς λέει. Αυτό πρεσβεύει!!!

Σήμερα δεν περισσεύει κανείς ...! Δεν έχουμε απέναντί μας μια Κυβέρνηση... έχουμε απέναντί μας το ΑΔΙΚΟ το ΠΑΡΑΛΟΓΟ! Πρέπει να αντισταθούμε . Όπως έχω πει ... «πρόσκαιρα κέρδη, καθόλου κέρδη».

Κανείς δεν πρέπει να υπογράψει ατομική σύμβαση... Σήμερα όπως πληροφορήθηκα το Υπουργείο Υγείας κάνει απελπισμένο αγώνα για να βρει εβδομήντα (70) φαρμακεία να υπογράψουν ατομική σύμβαση. Τα θέλει, για να τα χρησιμοποιήσει ως λάφυρα πολέμου! Για να δούμε αν θα τα βρει!!! Προσωπικά αμφιβάλλω .....!

Πάμε λοιπόν μαζί συνάδελφοι. Πάμε γερά, γιατί μας ενώνει το ΚΟΙΝΟ συμφέρον που δεν είναι άλλο από την επιβίωσή μας!

Γιατι ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ !!!

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

FARMAKOPOIOI.BLOGSPOT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου