Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ: Νέα πρόκληση από Αναγνωστάκη: «Οι φαρμακοποιοί είναι μόνο αυτοί που κερδίζουν»!

Σε συζήτηση με τον καθηγητή Φιλοσοφίας κ. Γιανναρά, στην πρωινή εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο έγινε αναφορά στους φαρμακοποιούς. Ο κ. καθηγητής μιλούσε για την έννοια του δημοσίου συμφέροντος και για τον εγωκεντρισμό του Έλληνα, όταν παρενέβη ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης και έκανε ευθεία επίθεση συγκεκριμένα προς μια κοινωνική ομάδα, τους φαρμακοποιούς!

Είπε συγκεκριμένα: 

«Παρακολουθώ την υπόθεση με την υγεία, που ενώ τα ποσά που οφείλονται στον ευρύτερο χώρο της υγείας είναι πάρα πολλά, οι φαρμακοποιοί είναι μόνο αυτοί που κερδίζουν ενώ πχ. τα διαγνωστικά κέντρα που τους οφείλονται πάρα πολλά λεφτά δεν μπορούν να απεργήσουν»...



FARMAKOPOIOI.BLOGSPOT.GR

1 σχόλιο:

  1. Αλέξανδρος Κλειδαράς9 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:36 π.μ.

    Περίεργη άποψη περί κέρδους έχει ο κ. Αναγνωστάκης... Ανοίξτε κ. Αναγνωστάκη ένα κατάστημα, να μπεί ο κόσμος να σας το αδειάσει χωρίς να σας πληρώσει την αξία των προϊόντων, να έρθει κατόπιν η εφορεία να σας ζητήσει την καταβολή του ΦΠΑ και του φόρου γιά τα κέρδη των πωλήσεων που υποτίθεται ότι κάνατε και τότε θα έχετε γνώμη περί κέρδους και θα δικαιούστε να την εκφράζετε. Οι εκ του πονηρού σχολιασμοί απλώς χαρακτηρίζουν τον σχολιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή