Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Καρατόμησαν τον διευθυντή της Νομαρχιακής μονάδας του ΙΚΑ Πάτρας-Φέρεται να προμήθευε οδοντιατρικό υλικό το Ίδρυμα από εταιρεία με έδρα το σπίτι του!


Καρατόμησαν τον διευθυντή της Νομαρχιακής μονάδας του ΙΚΑ Πάτρας-Φέρεται να προμήθευε οδοντιατρικό υλικό το Ίδρυμα από εταιρεία με έδρα το σπίτι του! Κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ καταφθάνει στην Πάτρα για εξονυχιστικό έλεγχοΣτην καρατόμηση του διευθυντή του Νομαρχιακού τμήματος του ΙΚΑ Κ. Κυριόπουλου προχώρησε πριν από λίγες ώρες η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, μετά από έρευνα μέσω της οποίας προέκυψε οτι το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να προμήθευε οδοντιατρικό υλικό στο ΙΚΑ από εταιρεία που είχε ως έδρα ...το σπίτι του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ζήτησε τηλεφωνικά και άμεσα την παραίτησή του, ενώ επίκειται και έλεγχος ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει από κλιμάκιο του Οργανισμού που καταφθάνει στην Πάτρα.

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη εταιρεία φέρεται να ανήκει σε στενά συγγενικά πρόσωπα του-πρώην πλέον- διευθυντικού στελέχους του ΙΚΑ Πάτρας και μέσω της εταιρείας γινόταν προμήθεια οδοντιατρικού υλικού για τις μονάδες του Ιδρύματος.

Μόλις έγινε γνωστό οτι υπήρχαν σαφείς ενδείξεις για τα παραπάνω, κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του ΕΟΠΥΥ και σύντομα αναμένονται και άλλες εξελίξεις σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα του ελέγχου που πρόκειται να διενεργηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.
THE BEST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου