Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ)


Κάνιγγος 19, Αθήνα Τηλ.: 210-3845732, Fax: 210-3834869

Αθήνα, 09/12/2013 

Αρ. Πρωτ.: 105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 

Συνεχίζουμε τον απεργιακό μας αγώνα, για να μην κλείσουν οι Δημόσιες Δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος στον ΕΟΠΥΥ.

Συμμετέχουμε στις διαδικασίες Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων στη Βουλή την Τετάρτη 11/12/2013. Ο διάλογος με τον Υπουργό Υγείας θα γίνει, εφόσον κληθούμε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας και τις απόψεις μας από μηδενική βάση και όχι στη βάση της καταστροφολογίας και των απολύσεων. Ζητάμε, όχι μόνο να μην κλείσουν οι Μονάδες Υγείας αλλά και την αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. 

Ενισχύουμε την περιφρούρηση του απεργιακού μας αγώνα. 

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση μαζί με ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ και καλούμε, Δήμους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους την Τετάρτη 11/12/2013 και ώρα 11.30 π.μ., στο Υπουργείο Υγείας. 

Καλούμε σε ενωτική δράση και τους συμβεβλημένους γιατρούς. Tα προβλήματα είναι κοινά και δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ μας. 

Για τα ΚΕΠΑ, καλούμε την Κυβέρνηση να αποφασίσει την εξάμηνη παράταση των επιδομάτων και των αναπηρικών συντάξεων, όπως ορίζει ο Νόμος και να μη μεταθέτει τις τεράστιες πολιτικές της ευθύνες στους γιατρούς. 

Αύριο, Τρίτη 10/12, 11.00 π.μ., καλούμε τα μέλη μας, τους όμορους Δήμους και τους μαζικούς φορείς στη συγκέντρωση στον ΕΟΠΥΥ Ηλιούπολης. 

Όλοι μαζί ενωμένοι δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε στην Κυβέρνηση να καταστρέψει τη Δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου