Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Κάθε φαρμακείο και αντι-εκλογικό κέντρο

«Κακό μπελά» κινδυνεύουν να βρουν όσοι Βουλευτές ψηφίσουν νομοθετικές αλλαγές που θα υιοθετούν προτάσεις της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, που θίγουν τα συμφέροντα των Φαρμακοποιών.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι Φαρμακοποιοί, οι οποίοι προειδοποίησαν πως κάθε φαρμακείο θα μετατραπεί σε αντι-εκλογικό κέντρο, πραγματοποιώντας καμπάνια εναντίον της εκλογής κάθε βουλευτή που ψηφίσει το νομοσχέδιο ή άρθρα αυτού, που θα είναι εις βάρος του κλάδου. «11 χιλιάδες φαρμακεία θα μετατραπούν σε 11 χιλιάδες εκλογικά τμήματα» αναφέρουν χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, κάποιοι ανέφεραν πως θα επιστρατεύσουν ακόμη και αφίσες και φυλλάδια ώστε να μην εκλεγούν εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ αλλαγών στο πνεύμα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΧΟΡΗΓΗΣΗ
    ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΤΕΡΜΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ;
    ΖΗΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ. Η ΑΔΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.
    ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΛΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΣΥΜΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ [ΔΗΛ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ] ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή