Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Παραίτηση Θεοδοσιάδη από τη ΝΔ

Γράφει: Βασιλική Αγγουρίδη - virus.com

Απογοητευμένος από την παράταξη της ΝΔ, της οποίας είναι μέλος επί σειρά ετών, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ο οποίος και υπέβαλε την παραίτηση του.

Με μια σύντομη επιστολή του στον Πρωθυπουργό (επισυνάπτεται), ο κ. Θεοδοσιάδης ανακοινώνει την αποχώρηση του από τη Νέα Δημοκρατία, για λόγους συνείδησης.
«Η πολιτική που υλοποιεί η Κυβέρνηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές μου, οδηγεί σε εξαφάνιση τη μεσαία τάξη και χθες ολοκλήρωσε, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, την καταστροφή των φαρμακοποιών που έχω την τιμή να εκπροσωπώ και για τους οποίους θα συνεχίσω να μάχομαι», αναφέρει ο κ Θεοδοσιάδης, καταλήγοντας:

«Επειδή πιστεύω ότι οι πολιτικές μου επιλογές πρέπει να είναι συμβατές με τη συνείδηση μου, αποχωρώ από τη Νέα Δημοκρατία». 

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Θεοδοσιάδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η παράταξη δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των καιρών, «υπέκυψε στις πιέσεις της τρόικα και των μεγάλων συμφερόντων καταστρέφοντας 12 χιλιάδες φαρμακοποιούς».

1 σχόλιο: