Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΔΕΙΔΕΛ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΙΔΕΙΔΕΛ
 

Σας ενημερώνουμε ότι :

1) Πραγματοποιήθηκε η 24ωρη απεργία των εργαστηρίων της Πάτρας την Παρασκευή με συμμετοχή 67%. 

2) Έγινε η παράσταση στον τοπικό ΕΟΠΥΥ με σημαντική συμμετοχή. 

3) Πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα η συνέντευξη τύπου και δημοσιοποιήθηκε αρκετά αναλυτικά στη Γνώμη και την Πελ\νησο του Σαββάτου και στο δελτίο ειδήσεων του Super B της Παρασκευής. 

4) Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η εξώδικη δήλωση προς τον ΕΟΠΥΥ για την υποκοστολόγηση. 

5) Την Δευτέρα το βράδυ μετά από αίτημά μας θα παραστούμε στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΠ όπου θα θέσουμε αναλυτικά τις θέσεις μας για την υποκοστολόγηση . 

Αγαπητοί Συνάδελφοι την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 - 02 - 2016 θα γίνει ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 19,00 στην αίθουσα του ΙΣΠ με θέμα ΗΔ : ΥΠΟΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΘΕΣΗΣ . 

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από εσάς είναι αρνητικά για την πραγματοποίηση των εξετάσεων με το νέο τιμολόγιο που ο ΕΟΠΥΥ μονομερώς και χωρίς κανένα διάλογο επέβαλε. 

Η επικρατούσα άποψη είναι ότι στην κατάσταση που βρίσκονται οι εργαστηριακοί Γιατροί , το νέο τιμολόγιο είναι ασυμβίβαστο με την συνέχιση της συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ. 

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΑΣΗ. 

Όσοι πιστεύετε ότι αυτό είναι ζητούμενο , δεν έχετε παρά να συμμετέχετε στην Γενική Συνέλευση της ΤΕΤΑΡΤΗΣ, μία ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θεωρούμε ότι οι αποφάσεις της θα είναι σταθμός στην επαγγελματική μας δραστηριότητα και την Ιατρική μας αξιοπιστία. 

Όσοι πιστεύετε ότι το οικονομικό περιβάλλον που δημιουργείται με την υποκοστολόγηση είναι βιώσιμο, εξακολουθήστε να ......... σφυράτε αδιάφορα !!! 

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου