Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Η Κολομβία επιστρέφει στην Ελλάδα τα κλεμμένα μηχανήματα του ΕΣΥΗ Κολομβία επιστρέφει τελικά, έξι από τα 16 συνολικά ιατρικά μηχανήματα που είχαν κλαπεί από τέσσερα νοσοκομεία της χώρας πριν λίγο καιρό. 

Onmed.gr

Ειδικότερα, οι Κολομβιανές Αρχές παρέδωσαν στην ΕΛΑΣ και στον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη τα μηχανήματα, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με τη σειρά του, επέστρεψε τον ιατρικό εξοπλισμό στους διοικητές των νοσοκομείων της Λάρισας και του Αγίου Σάββα.

Δόθηκαν δύο ενδοσκόπια και ένα εξάρτημα στο διοικητή του νοσοκομείου της Λάρισας, Παναγιώτη Νάνο και δύο ενδοσκόπια και ένα εξάρτημα παραδόθηκε στον διοικητή του νοσοκομείου "Άγιος Σάββας", Γιώργο Δενδραμή.

Να σημειωθεί πως κλοπές πανάκριβων ιατρικών εξοπλισμών είχαν γίνει και στα νοσοκομεία Βόλου και Λαμίας με τις ελληνικές Αρχές να αισιοδοξούν πως θα εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μηχανήματα.

«Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας επιτυχίας. Έχουν κλαπεί και άλλες φορές πράγματα και μεγαλύτερης αξίας από αυτά που σήμερα ξαναβρήκαμε. Δεν βρέθηκαν ποτέ γιατί δεν ασχολήθηκε κανείς, γιατί δεν υπήρχε η πολιτική επιλογή να ασχοληθεί κανείς», είπε σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook και φανερά ικανοποιημένος, κάλεσε τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο αλλά και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ «για να τους δείξει κάτι που θέλει» όπως σημείωσε.

1 σχόλιο:

  1. Νταξει ρε παιδιά...τα μηχανήματα δεν αλλάξαν τελικά χώρα...από Κολομβία σε Κολομβία δεν το λες κλοπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή