Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Ενταση και προπηλακισμοί σε εγκαίνια νοσοκομείου -Γιουχάισαν τον γ.γ. Υγείας

Από επεισόδια στιγματίστηκε η ημέρα των εγκαινίων του σύγχρονου επταώροφου κτιρίου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας».

iefimerida.gr

Εργαζόμενοι που πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας, επιτέθηκαν λεκτικά σε μέλη της Διοίκησης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αχαιού Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου.

Η ένταση κλιμακώθηκε στο χώρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών "Αγιος Ανδρέας όταν ο Πρόεδρος του Σωματείου "Ιπποκράτης" Κώστας Πετρόπουλος, ανέβηκε στο βήμα την ώρα που μιλούσε ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και τον διέκοψε.

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Αχαΐας και Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ανδρέας Μαζαράκης, καταφέρθηκε εναντίον όσων χειροκροτούσαν και επιβράβευαν την κίνηση Πετρόπουλου.

Μάλιστα ο κ. Μαζαράκης ήρθε σε δημόσια αντιπαράθεση με τον K. Μάρκου, Καθηγήτή και Πρόεδρο του ΚΕΣΥ.

Γιατί δεν παρέστη ο Κατσιφάρας

Ο κ. Κατσιφάρας κατά την διάρκεια του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου, έκανε γνωστό πως δεν θα παρίστατο σήμερα στα εγκαίνια του Νοσηλευτικού Ιδύματος λέγοντας "Δεν θα πάω στα εγκαίνια γιατί έχουμε κάνει το χρέος μας ως Περιφέρεια όταν έπρεπε. Εμεις βάλαμε πλάτη όταν έπρεπε να γίνει το Νοσοκομείο, σε σχέση με άλλους που δεν έβαλαν.Τα εγκαίνια τα έχουν ήδη κάνει οι πολίτες, δεν είμαστε εδώ για τις κορδέλες, ικανοποιούμε μόνο τις ανάγκες των συμπολιτών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου