Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Κωνσταντίνος Παλάσκας: Ανοιχτή Επιστολή προς τον κ. Διοικητή του Νοσοκομείου Ρίου



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ τον κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Νοσοκομείου του ΡΙΟΥ
Nucleus

Διάβασα σε ανακοίνωση των Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας για συμβάν έλαβε χώρα σε ώρα εφημερίας μεταξύ εσάς και ειδικευόμενης!

Σας προσέβαλε λέτε! Σας έθιξε το κύρος! Μια νεαρά ειδικευόμενη! Ένα νεαρό παιδί που ξεκινάει με όνειρα την καριέρα του! Που έφτυσε αίμα στο διάβασμα και στα ξενύχτια πάνω στο βιβλίο για να φορέσει την ΛΕΥΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ!

ΔΙΑΒΑΣΑ τι ΣΑΣ ΕΙΠΕ!

Λοιπόν κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ η αντιμετώπιση εκ μέρους σας του συμβάντος ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!Αναλογικά με την θέση σας!! Τι έπρεπε να κάνετε? Εγώ λέω ότι έχετε δίκιο!! Ας πούμε! Καλέστε την στο γραφείο σας και μιλήστε της σαν να είσαστε ο πατέρας της! Στοιχειώδης

ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: Δημόσια επαινείς ,ιδιωτικά μέμφεις!!

ΔΩΣΤΕ σε ένα νέο παιδί ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΖΩΗΣ! Η εξουσία εχει ΚΥΡΟΣ όταν ασκείται με ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! Ο τίτλος δεν δίνει ΚΥΡΟΣ ,αλλά η ΠΑΙΔΕΙΑ που απλόχερα μοιράζεις!! Με τα νέα παιδιά ΣΥΖΗΤΑΣ δεν δείχνεις την Δότη ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΟΥ!!! Τα τελευταία χρόνια γνώρισα αρκετούς νεαρούς ειδικευόμενους! Αν με ρωτούσατε ποιος ήταν ο καλύτερος θα δυσκολευόμουν να σας απαντήσω!

Μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΝΕΑ γενιά γιατρών!! Γνώσεις ,παιδεία ,ήθος !! Το αναγνώρισε και το δήλωσε για την ποιότητα των ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ μέχρι και η ΒΡΕΤΤΑΝΙΔΑ πρωθυπουργός κ.Μέι! Για τα παιδιά μας μίλησε κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ!! Για το κύρος σας που λέτε ότι θίχθηκε μίλησε τέτοιο ΑΝΑΣΤΗΜΑ?

Τα προβλήματα των Νοσοκομείων είναι αλλά πιο σοβαρά!!!ΑΛΛΑ απασχολούν και οφείλετε να λύσετε προς όφελος του λαού μας!! Π.χ.έχετε αρκετό καιρό ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ!! Αλήθεια θα ήθελα να ξέρω ,εντοπίσατε ούτως ώστε να καλέσετε σε ΑΠΟΛΟΓΙΑ κανέναν από αρκετούς που φοράνε την ΛΕΥΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ , αλλά έχουν μεταβληθεί κατά την άσκηση των καθηκόντων τους σε ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ? Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ? Πάντως ειδικευόμενοι δεν είναι! Εάν ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΕΑΝ ΟΧΙ? Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι γίνεται! ΕΑΝ ΟΧΙ αυτό δεν θίγει το ΚΥΡΟΣ ΣΑΣ? Τι λέτε επ’ αυτού?

Στην ειδικευόμενη που είναι ανυπεράσπιστη ασκείτε ΕΞΟΥΣΙΑ! Ακούστε κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ! Τα νέα παιδιά ΔΕΝ σας έχουν ανάγκη ούτε Εσάς ούτε Κανέναν Άλλον! Ειναι τόσο καταρτισμένα ,τόσο διαβασμένα ,που το μέλλον τους διαγράφεται ΛΑΜΠΡΟ! Περιζήτητοι είναι ΕΞΩ! Όπου εκεί, εκτός από ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ θα γνωρίσουν και πως ασκείται παιδευτικά η ΕΞΟΥΣΙΑ!

Και κάτι άλλο! ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ οι συνάδελφοί σας στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!! Με ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ από Ανεξάρτητες Αρχές κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ!! Στην Γαλλία ουδείς διανοείται να καταλάβει θέση αντίστοιχη της δικής σας χωρίς να είναι απόφοιτος της περίφημης σχολής Ε.Ν.Α! Η ναυαρχίδα της Γαλλικής Δημόσιας Διοίκησης! Έτσι αποκτάται το ΚΥΡΟΣ!

Δεν έχω τίποτα μαζί σας προσωπικό! Άλλοίμονο! Ούτε καν ,κατ όψιν δεν σας ξέρω! Μπορεί να είσθε εξαίρετος!! Είμαι στην ηλικία των 67 (εξήντα επτά) ετών! Σε λίγους μήνες συνταξιοδοτούμαι! Αυτό μου δίδει την ικανότητα να έχω μια εμπειρία ώστε καλόπιστα να σας πω: ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ!

ΛΑΘΟΣ μεγάλο εκ μέρους σας η αντιμετώπιση του θέματος! Γιατί πάνω από όλα στην ηλικία που βρίσκομαι λειτουργώ ως πατέρας! Και δεν θέλω να βλέπω συνέχεια νέα παιδιά να παίρνουν των ομματιων τους και να φεύγουν! Μια από τις αιτίες είναι και οι ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ! Καλή επιτυχία στην αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων στο Νοσοκομείο σας! Σας το εύχομαι ειλικρινά!!!

Κωνσταντίνος Παλάσκας

Παιδίατρος, Διευθυντής Ε.ΣΥ Παιδιατρικής Κλινικής, Νοσοκομείο Ιωαννίνων “Γ. Χατζηκώστα”

5 σχόλια:

  1. Εύγε κ. Διευθυντή! Πραγματικά μπράβο!Το δυστύχημα είναι ότι πλέον σε αυτή τη χώρα που όλοι αγαπάμε κυριαρχεί μόνο η μετριότητα και επιβραβεύεται κιόλας . Δυστυχώς οποίος έχει δυνατότητες απλά παίρνει εισιτήριο για άλλη χώρα.Σιγουρα δε ο παραπάνω διοικητής θα αισθάνεται υπερήφανος για την συμπεριφορά του και αυτό είναι η κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΒΟ ΣΟΥ!!! ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Κ. ΠΑΛΑΣΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ, ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ (ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ κε διευθυντα.Ειμαι σιγουρος οτι οι νεοι που ειχαν την τυχη να σας εχουν διευθυντη θα γινουν και καλυτεροι γιατροι αλλα και καλυτεροι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εύγε ΚΚΚΚΚΚε. ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ!!!!!!!! ΠΑΛΑΣΚΑ τα πολλα Κ δεν ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή