Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ο Άδωνις απαντά σε Πολάκη για το έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ: «Πάρτε και την απάντηση τώρα ότι είναι γνήσιο»



Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απαντά με ανάρτησή του στις κατηγορίες Πολάκη περί «κακής πλαστογραφίας»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης απαντά μέσω Tweet στους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για προσκόμιση πλαστογραφημένου εγγράφου προς υπεράσπιση των χειρισμών του Άδωνι στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Όπως αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ: "Ο Πολάκης ισχύριστηκε σήμερα ότι, το χαρτί της 16ης Δεκεμβρίου 2013, που ακυρώνει όλες του τις κατηγορίες εναντίον μου για τους «23», ότι είναι πλαστό: «διότι αν δεν ήταν γιατί δεν το είχαν παρουσιάσει νωρίτερα;»...πάρτε και την απάντηση τώρα ότι είναι γνήσιο από τη νυν διοίκηση"


Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης απηύθυνε βαρύτατες κατηγορίες κατά τη σημερινή δεύτερη κατάθεσή του στη Εξεταστική Επιτροπή που διερευνα τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.

Το επίμαχο έγγραφο κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εξεταστική από τον Γιώργο Γεωργαντά της ΝΔ και περιλαμβάνει απολογισμό των χορηγικών προγραμμάτων από τον υπεύθυνο δομής του ΚΕΕΛΠΝΟ για οροθετικούς και στέλεχος της ΝΔ Σταμάτη Πουλή. Το έγγραφο ουσιαστικά αναφέρει ότι 75 υπάλληλοι απασχολήθηκαν από το 2009 έως το 2014 και πληρώθηκαν από χορηγίες. Ουσιαστικά δηλαδή το έγγραφο δικαιώνει τον ισχυρισμό του Άδωνι Γεωργιάδη ότι οι 23 προσλήψεις του δεν ήταν παράτυπες.

Όμως ο Παύλος Πολάκης αμφισβήτησε σημερα έντονα την αυθεντικότητα του στοιχείου. «Το έγγραφο δεν είναι μόνο πλαστογραφία αλλά και κακή πλαστογραφία» κατήγγειλε ο κ. Πολάκης και διερωτήθηκε γιατί δεν είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα. Κατήγγειλε επίσης ότι το έγγραφο που κατέθεσε η ΝΔ περιέχει διάφορα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά δηλαδή δεν έχει αρίθμηση, περιλαμβάνει διαφορετικές γραμματοσειρές, κενά ανάμεσα στις σελίδες και επίσης δεν έχει διακριτικά ότι διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Επισήμανε ακόμη ότι οι σχετικές χορηγικές συμφωνίες δεν αναφέρουν τίποτα για την πληρωμή των εν λόγω εργαζομένων.

Δείτε τα έγγραφα που δημοσιοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου