Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΙΟ-ΠΦΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΑΤΡΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΙΟ-ΠΦΥ) 
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ε.Α101-2017 Α.Μ 843 
Αθήνα 13/11/2018 

Διεκδικησαμε μέχρι τώρα και έχουν δικαιωθεί πολλές δικαστικές οικονομικές αποφάσεις από το διορισμό των ιατρων έως την διαπιστωτική πράξη ένταξης στο ΕΣΥ, ανάλογα με την κάθε ΥΠΕ . Κάποιες έχουν εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και αναμένονται οι πληρωμές . 

Διεκδικούμε αναδρομικά τις διαφορές από τις μειώσεις μισθών από το 2009 λόγω των μειώσεων των ειδικών μισθολογίων, το διευθυντικό επίδομα πρώην διευθυντών ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ, το νοσοκομειακό επίδομα των μόνιμων.

Όσον αφορά τα αναδρομικά ειδικού μισθολογίου συνιστούμε στους συναδέλφους να σταθμίσουν τους προσωπικούς παράγοντες ώστε να διεκδικήσουν ό,τι τους ταιριάζει καλυτερα. Ειδικοτερα, τα αναδρομικά που σημερα η πολιτεία δίνει στους ιατρούς ΕΣΥ και αφορούν τις περικοπές του ειδικού μισθολογίου συνιστούμε προσοχή γιατί ενδέχεται οι δικαστικές διεκδικήσεις να είναι πολύ περισσότερες από αυτά που η κυβέρνηση θα δώσει . 

Επικοινωνήστε με τους δικηγόρους σας προκειμένου να ενημερώθηκε σχετικά ! 

Εκ μέρους του ΔΣ της ΠΟΙΟ-ΠΦΥ 

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας 
Χάρις Μπούρος. Μαρία Γώγο

2 σχόλια:

  1. Ενημερωστε μας καταρχην αν δικαιουνται να παρουν τα αναδρομικα τον Δεκεμβριο μαζι με τα υπολοιπα ειδικα μισθολογια χωρις αλλη διαδικασια οσοι ιατροι του πρωην ΙΚΑ ειχαν ενταχθει στο ΕΣΥ την περιοδο Νοεμβρης 2014 εως Δεκεμβρης 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα τα αλλα το Ξανθοτεμπελοειδες σας ετοιμαζει και......οδοντιατρους κοροιδα ασφαλισμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή