Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Συναγερμός στη Λάρισα: Επτά γιατροί θετικοί στον κοροναϊό

Τέθηκαν σε καραντίνα

Με τα έως τώρα αποτελέσματα άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά (5 στο ΠΓΝΛ και 2 στο ΓΝΛ)
TANEA Team 5 Νέα κρούσματα σε γιατρούς στη Λάρισα έχουμε από τα αποτελέσματα των τεστ κοροναϊού που έγιναν τις τελευταίες ώρες.

Μέχρι χθες, όπως αναφέρει το larissanet, είχαμε θετικούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δύο ειδικευόμενους ιατρούς και άλλους δύο στο Γενικό νοσοκομείο.

Με τα έως τώρα αποτελέσματα άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά (5 στο ΠΓΝΛ και 2 στο ΓΝΛ).

Εν τω μεταξύ έως το απόγευμα αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τα περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το ΓΝΛ.

Ηδη οι συγκεκριμένοι γιατροί έχουν τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ιχνηλάτηση σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι στη Λάρισα χθες καταγράφηκαν οκτώ συνολικά κρούσματα ενώ πέντε ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου