Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Στους δρόμους οι αντιεμβολιαστές: Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα – Ένταση στο Σύνταγμα

newsbomb.gr

Άτομα που αντιτίθενται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς διαδήλωσαν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευδοκία Μύτιλη

Την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών εξέφρασαν πολίτες το Σάββατο, διαδηλώνοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας,

newsbomb.gr: Επεισόδια στην πορεία των αντιεμβολιαστών

Στην Αθήνα η συγκέντρωση άρχισε το απόγευμα από την πλατεία Ομόνοιας και ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπερέβαιναν τις 2.000. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν στην περιοχή, και σημειώθηκαν επεισόδια στο Σύνταγμα, όπου έγινε ευρεία χρήση χημικών, χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και ρίψη νερού από «Αύρα», ενώ έγιναν και προσαγωγές. Οι εντάσεις έλαβαν τέλος τη νύχτα.


Πηγή: newsbomb.gr







newsbomb.gr: Διαδήλωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στην Αθήνα
newsbomb.gr: Διαδήλωση κατά των εμβολιασμών στην Αθήνα (2)


Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην περιοχή του κέντρου της πόλης κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, με σκοπό τη διεξαγωγή πορείας σε κεντρικούς δρόμους.

Thestival.gr Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο

Στην Πάτρα είχε υπάρξει κάλεσμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, κάνοντας λόγο για «διαδήλωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας».
Πάτρα: Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Συγκέντρωση έλαβε χώρα το απόγευμα και στην παραλία του Βόλου. Πρόκειται για τη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τις τελευταίες 10 ημέρες. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης- αν και, σύμφωνα με το e-thessalia, η συμμετοχή ήταν μικρότερη από την προηγούμενη φορά.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στο Μανδράκι της Ρόδου.
newsbomb.gr: Διαδήλωση αντιεμβολιαστών στο Μανδράκι της Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου