Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Webinar ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: έγκυρη ενημέρωση για τη νέα πλατφόρμα B2G, B2B, B2C


Με απόλυτη επιτυχία διενεργήθηκε στις 21/09/2024 το webinar της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ για τη νέα πλατφόρμα τιμολόγησης B2G (Business-to-Government), B2B (Business-to-Business), B2C (Business-to-Consumer). 100 άτομα παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον το σεμινάριο με ένα εξαιρετικά ψηλό επίπεδο συζήτησης.

Ενημερώνουμε ότι η εξέλιξη της υποχρέωσης σταδιακά θα αφορά όχι μόνο την υποχρέωση τιμολόγησης προς τον ΕΟΠΥΥ αλλά και τους ασθενείς εντός του έτους 2025 και ότι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί οφείλουν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία εντός του τρέχοντος έτους.

Το ΔΣ της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ αποφάσισε να συνεργαστεί με την πιστοποιημένη εταιρεία PRIMER, εξασφαλίζοντας δωρεάν συνδρομή για το πρώτο χρόνο για τους δικαιούχους voucher, δωρεάν ενεργοποίηση και παραμετροποίηση του ERP (enterprise resource planning), δωρεάν σύνδεση με το POS και δωρεάν γέφυρα δυναμικής διασύνδεσης με άλλα πληροφοριακά συστήματα (βάσεις δεδομένων, συστήματα συνταγογράφησης). Προσφέρεται συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη της πλατφόρμας 24/7 και ταχεία αναπροσαρμογή στην εξέλιξη της πλατφόρμας. Ο αριθμός των παραστατικών που υποστηρίζονται ετησίως είναι έως 300.000 € για B2G και mydata μέσω παρόχου έως πλήθος 10.000 παραστατικών ανά μήνα, με δυνατότητα διαπραγμάτευσης σε περίπτωση ιδιαίτερων αναγκών. Η ετήσια συνδρομή για το δεύτερο χρόνο είναι 250€ + ΦΠΑ, χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση ανά παραστατικό. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η παρούσα προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2024 και θα αφορά όλους τους ελευθεροεπαγγελματίες, ασχέτως σύμβασης με κυβερνητικούς / δημόσιους φορείς. 

Σύντομα θα αναρτηθεί το webinar στο κανάλι της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ στο YOUTUBE.
 
Η παρούσα προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ. Επισημαίνουμε ότι μετά την τροποποίηση του καταστατικού της, η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ δέχεται ως μέλη, όλους τους ελευθεροεπαγγελματίες, ασχέτως σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ. 

Για εγγραφή στην ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ αποστείλετε στο email της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ eni.eopyy@gmail.com

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Όνομα:
Επώνυμο:
Όνομα Πατέρα:
Ειδικότητα:
AMKA:
ΑΦΜ:
Διεύθυνση Ιατρείου, Πόλη:
Νομός:
Τ.Κ.:

Λοιπά στοιχεία

Τηλέφωνο: ……………………………………………………..
Κινητό: ……………………………………………………..
e-mail: ……………………………………………………..

□ Αποδέχομαι την εγγραφή μου ως Τακτικό Μέλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ   Ο/Η ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής μέλους στην ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ απαιτείται κατάθεση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Τράπεζα Πειραιώς το ποσό των 20€ για το 2024 στο λογαριασμό της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ με IBAN: GR11 0172 0600 0050 6005 9449 291.
Στην αιτιολογία είναι αναγκαίο να αναγραφεί το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ένα ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο ώστε να είναι αδύνατη η εξακρίβωση της ταυτοποίησης.

Για όλα τα μέλη της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ (ενεργά και μη), η προσφορά ισχύει εφόσον υπάρξει οικονομική τακτοποίηση της συνδρομής.

Εφόσον ολοκληρωθεί η επιβεβαίωση της ταυτοποίησης στην ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, τότε θα σας δοθούν μέσω e-mail τα στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία primer, στην οποία θα κοινοποιείται η ατομική έγκριση υλοποίησης της προσφοράς.  

Θα πρέπει να τονιστεί ότι επειδή το χρονικό περιθώριο ένταξης μέχρι το τέλος του χρόνου ενδέχεται να είναι ασφυκτικό, η γενική παράκληση είναι να υπάρχουν γρήγορες αποφάσεις, γιατί το ενδιαφέρον αναμένεται να κλιμακωθεί προς το τέλος του έτους.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ,

Η Πρόεδρος          Ο Γραμματέας
Άννα Μαστοράκου Ευάγγελος Γκανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου