Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Χθες ακούσαμε και το ανήκουστο για οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, θα μπορούνε οι φαρμακοποιοί να αλλάζουν από μόνοι τους την ιατρική συνταγή.
Πέρα των νομικών θεμάτων για το ποιος θα έχει την ευθύνη σε περίπτωση παρενεργειών, θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Λουράντος ότι το φάρμακο δεν είναι "γλύκισμα" για το αλλάζουμε με κάποιο παρόμοιο και ότι θα πρέπει πρώτα από όλα να προασπίσουντην Υγείας των Πολιτών.
Αν επιμείνουν στην ρύθμιση αυτή θα πρέπει ο ΠΙΣ και οι ΙΣ να καταθέσουν μηνύσεις σε οποιοδήποτε φαρμακοποιό επιχειρήσει την αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος.
Τέλος, προτείνω ο ΠΙΣ και οι ΙΣ να δημιουργήσουν στις ιστοσελίδες τους μαύρη λίστα φαρμακείων που αλλάζουν ιατρικές συνταγές, προκειμένου να ξέρουν οι ιατροί και οι πολίτες τι έχουν να περιμένουν από τα συγκεκριμένα φαρμακεία.
Το επόμενο βήμα, μετά την χορήγηση άνευ συνταγής φαρμάκων από τα φαρμακεία, και σε συνδυασμό με τα θεραπευτικά πρωτόκολλα θα μας έχουν μόνο για την διάγνωση, αν δεν μας υποκαταστήσουν οι υπολογιστές, και στη συνέχεια οι ασθενείς θα πηγαίνουν στους φαρμακοποιούς για θεραπεία με βάση τα πρωτόκολλα του κ. Λοβέρδου!!!
Αυτή είναι η Λοβέρδιος Ιατρική !!!
Εκπληκτικό....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ...
Δρ. Γιώργος Ελευθερίου
Αγγειοχειρουργός
Μέλος ΔΣ ΙΣΑ, τ. Γεν. Γραμμ. ΙΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου