Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Δεν εμπιστευόμαστε τη νέα ηγεσία του ΥΥΚΑ τονίζει η ΟΕΝΓΕ

Δεν εμπιστευόμαστε τη νέα ηγεσία του ΥΥΚΑ τονίζει η ΟΕΝΓΕ
 «Η επιλογή που έχει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι μία:
να προτάξει τις ανάγκες του ελληνικού λαού ή να σταθεί σούζα στους τύπους με τους χαρτοφύλακες και τα γκρι κουστούμια που εκπροσωπούν τους δανειστές μας και αποκαλούνται τρόικα» τονίζει με γλαφυρό τρόπο στην ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά την επισημοποίηση των ονομάτων της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).
«Μακάρι να διαψευστούμε» επισημαίνει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ στην ανακοίνωσή του και συνεχίζει, «όμως υποπτευόμαστε πως θα κάνει το δεύτερο». «Η επινίκιος ομιλία Σαμαρά στο Ζάππειο το βράδυ των εκλογών ήταν άκρως ενδεικτική όπου τόνιζε ότι θα τιμήσει τις υπογραφές της Ελλάδας στο Μνημόνιο χωρίς να δείχνει ανθρωπιστική κρίση για τα δεινά που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και φυσικά χωρίς να πει λέξη για στήριξη του καταρρέοντος ΕΣΥ» επισημαίνει ο κ. Βαρνάβας.
Εάν η νέα πολιτική ηγεσία έχει τη βούληση να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες περίθαλψης για τον ελληνικό λαό τότε οι νοσοκομειακοί γιατροί θα συνταχθούν μαζί τους τονίζει ο κ. Βαρνάβας, αν όμως δεν το κάνουν τότε το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσουν και πάλι τις κινητοποιήσεις.

Ανθή Αγγελοπούλου
IATΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου