Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΙΣΑ: ΑΓΩΓΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΙΣΑ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Αθήνα 21-06-2012
ΘΕΜΑ: «ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ»
Επανερχόμενοι στο θέμα της κατάθεσης των αγωγών κατά των Ασφαλιστικών Ταμείων (βλ. σχετικό Δελτίο Τύπου 31.05.2012), σας ενημερώνουμε ότι η νομική υπηρεσία του ΙΣΑ θα προσφέρει την πλήρη νομική βοήθεια σε όλα τα μέλη του ΙΣΑ για την σύνταξη, την κατάθεση και την εκδίκαση των αγωγών.
Ως εκ τούτου καλούμε τα μέλη μας όπως προσέρχονται άμεσα κατά τις ημέρες και ώρες υποδοχής της νομικής υπηρεσίας για την κατάθεση των φακέλων, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από 10.30 έως 13.00 (Τηλέφωνα Νομικής Υπηρεσίας: 210-3816404, εσωτερικά: 117-118-119-183, e-mail: nomikiypiresia1@isathens.gr, nomikiypiresia2@isathens.gr.)
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                              ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

5 σχόλια:

  1. Κυρία Μαστοράκου ασχετο με την ανάρτηση. Μια ερώτηση , αν ξέρετε να μου απαντήσετε. Τα μεχρι στιγμης ποσά για εργαστηριακές εξετάσεις (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ) που ΕΧΟΥΝ στείλει οι συνάδελφοι εργαστηριακοί στον ΕΟΠΥΥ , και αρκετοί απο αυτους εχουν πληρωθεί , τι ποσοστό του συνολικου προυπολογισμού του ΕΟΠΥΥ για εργαστηριακά είναι; Ειναι περιπου το 25% όπως θα έπρεπε ή είναι ξέρω γω το 50%; Αν δε κάνω λάθος ο συνολικός προυπολογισμος του ΕΟΠΥΥ για εργαστηριακά είναι 240 εκατομ ; Και ένα τελευταιο. Πιστεύετε ότι θα συνεχίσει να πληρ΄ωνει ο ΕΟΠΥΥ ΤΟΥς εργασρηριακούς; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνάδελφε, ο ετήσιος προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ είναι 252 εκ, δηλ 21 εκ μηνιαίως. Κατά τα λεγόμενα του Βουδούρη και του Σουλιώτη, ο κωδικός των εργαστηρίων είναι εντός προϋπολογισμού. Προσωπικά, κρατώ πολλές επιφυλάξεις επ'αυτού, διότι γνωρίζω ότι μεγάλες περιφέρειες της χώρας, όπως πχ η Θεσσαλονίκη οι εργαστηριακοί Ιατροί, δεν έχουν πληρωθεί καθόλου ή μερικώς, ενώ έχει εκταμιευτεί από τον ΕΟΠΥΥ, ποσό πάνω από 50 εκ για τους εργαστηριακούς για το πρώτο τρίμηνο. Ο ΕΟΠΥΥ έχει συνολικό πρόβλημα χρηματοδότησης, και καταρρέει συνολικά, εκτός εαν αυτό αναχαιτιστεί με συγκεκριμένες πολιτικές αποφάσεις. Υπάρχει και η τρομακτική πίεση των φαρμακοποιών, στο να πληρώνονται πάντα πρώτοι, με αποτέλεσμα οι εκροές που τους άλλους παρόχους υγείας να είναι ιδιαίτερη προβληματική. Άμεσα, πρέπει να ενημερωθεί η νέα ηγεσία του ΥΥΚΑ αλλά και αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες, ώστε να δοθεί σύντομα πολιτική λύση. Είδωμεν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 0ι γιατροι που εχουν υπογραψει factory με την πειραιως τι μπορουν να κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρέπει η αγωγή να κατατεθεί εκ μέρους της Τράπεζας, ως πρώτος δικαιούχος των δεδουλευμένων ποσών, για τα οποία έχει γίνει η εκχώρηση εκ μέρους του Ιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή