Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Π.Σ.Φ.

Στα πλαίσια της τελετής έναρξης του 22ου Ετήσιου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας, εκτός των άλλων, παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Νικόλης. Αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν την συνεργασία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με τους φυσικοθεραπευτές και επιβεβαίωσε την ενημέρωσή μας ότι έχει σταλεί e-mail στις περιφερειακές υγειονομικές υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την εκκαθάριση του Ιουνίου. Επίσης, μας ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας θα σταλεί e-mail για την εκκαθάριση του Ιουλίου και μέχρι το τέλος του μήνα Δεκεμβρίου ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα προχωρήσει στην εκκαθάριση και πληρωμή του Αυγούστου. Αυτές οι ανακοινώσεις έγιναν από το βήμα του Συνεδρίου και θεωρούμε ότι σύντομα θα επιβεβαιωθούν. Όλη η τελετή έναρξης θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Π.Σ.Φ. 

Κατόπιν ενημερώσης του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. από την Κεντρική Οικονομική Υπηρεσία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχει σταλεί e-mail στις Περιφερειακές του Υπηρεσιές για την εκκαθάριση και του Ιουλίου. 

Θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να καταθέσουν μέσα στην εβδομάδα τις ασφαλιστικές και φορολογικές τους ενημερότητες. Η πληρωμή των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου