Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ: MEGA λασπη

Στο Κεντρικο Δελτιο Ειδησεων του MEGA την Παρασκευη 7 Δεκεμβριου 2012 προβληθηκε ρεπορταζ που παρουσιαζει τις Ιδιωτικες Κλινικες ως πιρανχας της υγειας που κατακλεβουν τα ασφαλιστικα ταμεια. Το ρεπορταζ στηριχθηκε σε δηλωσεις του κου Σαλμα μετα απο τους πολυδιαφημισμενους ελεγχους σε 22 κλινικες.

Δηλωνουμε κατηγορηματικα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ απο οποιονδηποτε να ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΛΑΣΠΗ προκειμενου να κλεισει τα στοματα μας για να μην διεκδικουμε το αυτονοητο, την μηνιαια πληρωμη των νοσηλιων.

Καλουμε το καναλι αλλα και τον κο Σαλμα ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ τις ιδιωτικες κλινικες που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ του Ελληνικου λαου και να δηλωσουν ευθαρσως οτι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Καθαρες κουβεντες.

Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ στηριζεται αποκλειστικα στις δικες μας προσπαθειες και δυναμεις. ΥΓΕΙΑ ΤΕΛΟΣ στην χωρα. Το συστημα κατερρευσε.

Αντι για εκβιασμους και απειλες ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ σε ολους τους παροχους και οχι μονο στους Φαρμακοποιους που εξωφλουνται και τις συνταγες του Αυγουστου.

Οσο για τους ελεγχους, ας καλυψουν πρωτα τα οποια ηθελημενα νομοθετικα κενα και ας ξεκαθαρισουν τα ερωτηματα που συνεχως υποβαλλουμε χωρις να λαμβανουμε, σκοπιμως ??, απαντησεις και μετα να βγαζουν συμπερασματα.

Ελεγχοι ας γινουν και σε καποια γωνιακα μαγαζια, ας γινουν και στο ΕΣΥ.

Οχι μονο στους συνδικαλιστες. Τετοιες συμπεριφορες δεν αρμοζουν σε ενα δημοκρατικο κομμα οπως η ΝΔ. Καποιοι να σεβασθουν τους αγωνες καποιων αλλων σε δυσκολες εποχες και ας καταλαβουν οτι τα κομματα δεν ειναι ιδιοκτησια τους......

Τελεια και παυλα. Θα επανελθουμε δριμυτεροι εαν συνεχισθουν οι επιθεσεις.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣ και ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ.

PEIK.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου