
Η μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης «Ικανών» διοικητών φαίνεται να δικαιώνει τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος είχε δηλώσει την ημέρα της παρουσίασης «η διοίκηση του ΕΣΥ αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τα στελέχη της αγοράς»
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τις αιτήσεις έως τώρα , συγκεντρώνει η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (ΥΠΕ). Οι αιτήσεις έχουν φτάσει τις 220 με τη λίστα να περιλαμβάνει παλιούς και νέους υποψηφίους.
Τα μέλη της επιτροπής που θα αναλάβει να αξιολογήσει και να επιλέξει τους 87 διοικητές και τους 93 αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομειακών μονάδων του ΕΣΥ αποτελούν ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης, Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας, ο κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης, πρόεδρος του ΚΕΣΥ, ο κ. Θεόδωρος Παπαβασιλείου, καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ο κ. Γιώργος Καπερώνης, εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ και ο κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.
Ημ/νία Δημοσίευσης: 27/03/2013
Χρυσάνθη Τασσοπούλου - HEALTHVIEW
http://medispin.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου