Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ένωση Iατρών Νοσοκομείων Αχαΐας: Mαφιόζικη επίθεση ο εμπρησμός του ΙΧ του Διευθυντή του Κ.Υ. Ακράτας


Με αποτροπιασμό πληροφορηθήκαμε και καταγγέλλουμε τον εμπρησμό του ΙΧ αυτοκινήτου του Διευθυντή του Κ.Υ. Ακράτας, Σπύρου Μάρκου τα ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας έξω από το σπίτι του στην Πάτρα.

Σε μια περίοδο που δοκιμάζεται το δικαίωμα του λαού στην πρόσβαση σε αξιοπρεπείς και δωρεάν υπηρεσίες υγείας, που οι λειτουργοί του ΕΣΥ παλεύουν καθημερινά με τις αντιξοότητες που προκαλούν οι πολιτικές των κρατούντων, ενέργειες που προσπαθούν να εκφοβίσουν ανθρώπους που αφιερώνονται στην τίμια προσφορά μέσα στο ΕΣΥ δε θα περάσουν.

Το μήνυμα που στέλνουμε ως ΕΙΝΑ στους επίδοξους τρομοκράτες της συνείδησης του γιατρού που τολμά να τα βάζει με οργανωμένα συμφέροντα που προσπαθούν να λυμαίνονται το χώρο της δημόσιας υγείας είναι ότι θα βρουν απέναντί τους όλους όσους εργάζονται με αξιοπρέπεια στο ΕΣΥ. Και είμαστε πολλοί Εκφράζουμε ομόφωνα την αμέριστη συμπαράσταση στο συνάδελφο Σ. Μάρκου και αναμένουμε την επίσπευση των ενεργειών των διωκτικών αρχών προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δικαστούν οι ένοχοι αυτής της μαφιόζικης επίθεσης.

NEWSNOW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου