Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ξεκινούν σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου, οι κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία

Ξεκινούν αύριο Τρίτη 9 Απριλίου, οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία-που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)- ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνεχή υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και των συνθηκών εργασίας στα νοσηλευτικά ιδρύματα.


Όπως ήδη έχει αναφέρει ο iatikostypos , στις 11 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των υγειονομικών έξω από τις ΥΠΕ, στις 11 πμ, ενώ οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την Τετάρτη 17 Απριλίου με εξάωρη πανελλαδική στάση εργασίας (9πμ-3μμ) και συγκεντρώσεις στο υπουργείο Υγείας στην Αθήνα και στις έδρες των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).

Πρωτότυπη συγκέντρωση στον «Ευαγγελισμό»

Μια πρωτότυπη συγκέντρωση αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με τη συμμετοχή ασθενών, συνταξιούχων και ανέργων. Η συγκέντρωση θα γίνει αρχικά στις 9 πμ, στο νοσοκομείο και στη συνέχεια έξω από το «Χίλτον» . Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν στα Σωματεία Νοσοκομείων 1ηςΥγειονομικής Περιφέρειας, σε Συλλόγους Ασθενών, Ενώσεις Συνταξιούχων, Συλλόγους Γυναικών και Λαϊκές Επιτροπές.

Ιατρικός Τύπος - Ιατρικές ειδήσεις

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου