Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Καθησυχάζει τους ασφαλισμένους ο ΕΟΠΥΥ: Δεν κλείνει ο οργανισμός


Καθησυχάζει τους ασφαλισμένους ο ΕΟΠΥΥ: Δεν κλείνει ο οργανισμός

Star.gr. Να καθησυχάσει τους ασφαλισμένους θέλησε ο ΕΟΠΥΥ με ανακοίνωση που εξέδωσε διευκρινίζοντας ότι ο Οργανισμός δεν πρόκειται να κλείσει, κάτι που είχε δηλώσει και η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή.

«Ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός περίθαλψης της χώρας των 10 εκ. ασφαλισμένων δεν κλείνει και δεν κινδυνεύει. Ο προϋπολογισμός του βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο και οι πληρωμές προς τους παρόχους γίνονται πλέον τακτικότερα. Οι γιατροί, τα φαρμακεία και οι εξετάσεις είναι διασφαλισμένες. Επομένως οι όποιες φημολογίες για κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ο ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Τα σημερινά προβλήματα θα αντιμετωπιστούν με την βοήθεια και την υπεύθυνη στάση όλων των εμπλεκόμενων φορέων» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΕΟΠΥΥ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε τους γιατρούς να σταματήσουν την απεργία και απείλησε ακόμη και με επίταξη, την ερχόμενη Παρασκευή θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες για τη νέα δομή του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στόχος είναι ο ΕΟΠΥΥ από πάροχος υπηρεσιών Υγείας να μετατραπεί σε αγοραστή υπηρεσιών Υγείας.

1 σχόλιο:

  1. O κυριος Γεωργιαδης να μην τα βαζει με τους Ιατρους του ΕΟΠΥΥ γιατι οταν εκεινοι ξενυχτουσαν διαβαζοντας τομους απο ιατρικα βιβλια και επιστημονικα συγγραμματα εκεινος ησχολειτο με την πωληση βιβλιων και δεν μπορει να συγκριθουν οι αριστες ιστορικες γνωσεις του με τις αριστες επιστημονμικες γνωσεις των Ιατρων που ειναι περιζητοι σε ολη την οικουμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή