Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τρίμηνη παράταση στις συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ



Τρίμηνη παράταση στις συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με τους γιατρούς αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του Οργανισμού κ. Δημήτρη Κοντού με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Η παράταση αποφασίστηκε προκειμένου να δοθεί εύλογος χρόνος για τη διαπραγμάτευση των συμβάσεων και να μη διαταραχθεί η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

5 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενω ως νεος γιατρος τρια χρονια για να ανοιξει ο ΕΟΠΥΥ και σε εμας τις συμβασεις. Για μια ακομα φορα με κοροιδεψατε κυριοι συνδικαλιστες. Αυτην την φορα ομως δεν θα μου κλεψετε την ψηφο μου. Κσι αυτη μπορει να οδηγησει σε εκπληξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχιζουν να μας δουλευουν για να δουλευουμε τζαμπα.Ενημερωθειτε για το πλαφον του 2015,θα ειναι 30% μικροτερο του 2014 και αν λαβουμε υπ'οψιν την προθεση πολλων συναδελφων να μην κρατησουν πλαφον για να μην χασουν τον πελατη,παλι θα φαμε claw back και θα το φυσαμε και δεν θα κρυώνει.Κριμα τα πτυχια μας και τα χρονια που φαγαμε για να τα παρουμε.Τετοιο δουλεμα δεν ανεχονται ουτε αγραμματοι ανθρωποι.Αυτοι πιο γρηγορα επαναστατουν.....
    μικροβιολογος απο θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ!!!!! ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.........ΟΛΟ ΤΟ 2014 ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΠΟΛΥ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ........ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ....ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΙΣ περασε απο πειθαρχικο τους ιατρους που εκαναν συμβαση και ηταν κατα του εοπυυ. τωρα με πιο δικαιωμα διαπραγματευεται την νεα συμβαση; ντροπη κυριοι του ΠΙΣ. ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή