Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Επείγουσα επιστολή ΙΣΠατρών προς ΕΟΠΥΥ

Προς
Οικονομικό Διευθυντή Ε.Ο.Π.Υ.Υ., κ. Κ. Μπαρούς
Δ/ντη Αξιολόγησης και Διασφάλισης Ποιότητας Ε.Ο.Π.Υ.Υ., κ. Φ. Ρηγάτο

Ιατρικός Σύλλογος ΠάτραςΠαρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε εγγράφως άμεσα, εάν το ποσόν του plafond που κοινοποιήθηκε στους παρόχους του κωδικού 0671.01 μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-ΔΑΠΥ είναι το καθαρό ποσό που θα πληρώσετε στους παρόχους μετά την αφαίρεση της νόμιμης παρακράτησης φόρου και χαρτοσήμου ή εάν είναι το ποσό στο οποίο περιέχονται οι δύο παραπάνω παρακρατήσεις.

Ποια είναι η προβλεπόμενη διαδικασία των ενστάσεων από την μη κοινοποίηση ή την εφαρμογή του ανώτατου ορίου ανά πάροχο; 

Ποια είναι τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2015 στον κωδικό 0671 (παρακλινικές πράξεις και εργαστηριακές εξετάσεις) και ποιο είναι το καθεστώς λειτουργίας των ιατρείων και εργαστηρίων για το 2015; 

Λόγω της έκτακτης οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται οι πάροχοι που δεν μπορούν να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα, και υποχρεώνονται σε χρεοκοπία, παρακαλούνται να δοθούν άμεσα σαφείς οδηγίες, 

Μετά τιμής, 

Η Πρόεδρος           Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου  Γεώργιος Πατριαρχέας

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους ενας σύλλογος πού προσπαθει να προστατεψει το μέλλον του εργαστηριακου τομέα . κ.ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ συνεχιστε σας παρακαλω πολύ να πιέζετε για το πλαφον του2015 .....οι άλλοι σύλλογοι μας κοροϊδεύουν. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ Ή ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΆ ΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΗΔΙΚΑ.
    ΤΑ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΛΙΠΟΣ.
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ...
    ΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΣΠατρων ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΣ Ή ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή ...καμμία απάντηση από τους φορείς ....μα η Πεεβι δεν συναντήθηκε με τον υπουργό τί είπανε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή