Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΠΟΣΚΕ: Παράταση ανάκλησης εναντίωσης για συμψηφισμό clawback

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
(ΠΟΣΚΕ)
ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 12,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ 16346
ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854
Email: poske2013@gmail.com
Δνση Επικοινωνίας : Χαρ.Τρικούπη 12 Ηλιούπολη

Αθήνα 28/12/2017

Προς: ΕΟΠΥΥ
Υπ’όψιν: Προέδρου κ.Μπερσίμη Σωτήριου

Θέμα: Παράταση ανάκλησης εναντίωσης για συμψηφισμό clawback 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Πληροφορηθήκαμε ότι στα προσωπικά μηνύματα στο edapy για τον κάθε ιατρό, αναρτήθηκε μήνυμα το οποίο καλεί όσους Ιατρούς έχουν προβεί σε δήλωση εναντίωσης σε σχέση με τον συμψηφισμό οφειλών των ετών 12-15 με ανείσπρακτα Rebate – Clawback ετών 13-15, έχουν την δυνατότητα να ανακαλέσουν την σχετική δήλωση, έως την Παρασκευή 29-12-2017, προσκομίζοντας υπογεγραμμένη επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση ανάκλησης στην αρμόδια ΠΕ.ΔΙ. ΕΟΠΥΥ.

Επειδή το συγκεκριμένο μήνυμα αναρτήθηκε στις 23/12/2017 και όπως αντιλαμβάνεστε λόγω αργιών είναι αδύνατο από πολλούς Ιατρούς να δοθεί η συγκεκριμένη ανάκληση εφόσον το επιθυμούν ζητούμε την παράταση της ανωτέρω οδηγίας έως 10/1/2018 δεδομένου και των αργιών που προκύπτουν.










2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΚΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΣΚΕ? ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ,ΝΟΜΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ? ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιότιμε κ.Θωμοπουλε
    Χρόνια πολλά και Ευχομαι καλή δύναμη σε όλους μας για το νέο έτος.
    Πουθενά στην επιστολη μας δεν υπάρχει πρόταση για συνένεση και ανάκληση της εναντίωσης.Η ΠΟΣΚΕ ενημερώνει απλά τα μελη της και ζητάει παράταση διότι ειναι παράλογο σε τρεις μέρες κάποιος να αποφασίσει για ανάκληση της εναντίωσης που εχει κάνει.Σεβομενοι την ελευθερία για απόφαση του κάθε ενός ιατρού έχουμε ενημερώσει τα μελη μας για τα υπέρ και κατα και ο καθένας κρίνει τι πρέπει να κάνει.Βασικη μας γραμμή ειναι ότι δεν δεχόμαστε αποφάσεις απο οποιοδήποτε Φορέα της Πολιτειας χωρίς διάλογο,που δεν δίνουν όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση εύλογο χρόνο για λήψη απόφασης.
    Φ.Ν.Πατσουρακος
    Προεδρος ΠΟΣΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή