Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΕΝΕ: «Η Ζάκυνθος υποδέχεται το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο της υγείας!»



Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Από τις 3 έως και τις 6 του Μάη, το ξακουσμένο «Φιόρο του Λεβάντε», θα φιλοξενήσει το 11ο Πανελλήνιο και 10ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό & Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος. Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα σε ένα ολοκαίνουργιο και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Majestic Hotel που βρίσκεται στον Λαγανά.

Ο έως τώρα απολογισμός του συνεδρίου, δείχνει ότι για ακόμα μια φορά οι Νοσηλευτές και οι υπόλοιποι Επαγγελματίες του χώρου της Υγείας, θα δώσουν δυναμικό παρών στο μεγαλύτερο υγειονομικό συνέδριο της χώρας. Οι συμμετοχές των φοιτητών Νοσηλευτικής έχουν ξεπεράσει τους 1000, ενώ οι εγγραφές των Νοσηλευτών και των άλλων επαγγελματιών Υγείας ανέρχονται ήδη σε εκατοντάδες με ρυθμό που εντείνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η ημερομηνία της μεγάλης μας συνάντησης στο νησί του Κάλβου και του Σολωμού.

Άτομα διακεκριμένα στον χώρο της Υγείας, της Οικονομίας και της Διοίκησης θα συμμετάσχουν με διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια μεταδίδοντας την γνώση και την εμπειρία τους στους χιλιάδες συνέδρους.

Συγκεκριμένα:

520 επιστημονικές εργασίες, πολλές αξιόλογες διαλέξεις, 15 στρογγυλές τράπεζες και 20 κλινικά & ειδικά φροντιστήρια κοσμούν το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, παρέχοντας την εγγύηση ότι οι συνεδριακές αίθουσες θα ξεχειλίσουν από τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Το συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε) συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ζακύνθου και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και έχει λάβει την θετική γνωμοδότηση του ΣΦΕΕ καθώς και την έγκριση του ΕΟΦ.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου: 3 έως και 6 Μαΐου 2018

Λήξη πρώτης περιόδου Εγγραφών: 18 Μαρτίου 2018.

Λήξη δεύτερης περιόδου Εγγραφών: 3 Μαΐου 2018.

Γλώσσα:

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική. Οι διαλέξεις των ξένων ομιλητών θα δοθούν στα Αγγλικά.

Μοριοδότηση:

Το Συνέδριο μοριοδοτείται από την Ε.Ν.Ε. με 23 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης

Έκθεση:

Εκθεσιακός χώρος θα λειτουργεί όλες τις ημέρες του Συνεδρίου κατά τις ώρες των εργασιών του Συνεδρίου με Έκθεση Φαρμακευτικών Προϊόντων και Έκθεση Βιβλίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.enne2018.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου