Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τις οφειλές από τα διάφορα Ασφαλιστικά Ταμεία


Συνάδελφοι,

στα πλαίσια των ενεργειών για την αποπληρωμή των χρεωστούμενων από τα διάφορα Ασφαλιστικά Ταμεία, που εκκρεμούν από τα μέσα του 2009 μέχρι 31-12-2011, προτείνουμε τα εξής:

 Κατ΄ αρχήν ο Σύλλογος προσπαθεί συλλογικά σε πολιτικό επίπεδο για την απόδοση των οφειλομένων και εάν αυτό δεν τελεσφορήσει θεσμικά θα γίνει με διενέργεια ένδικων μέσων.

 Για το λόγο αυτό προτείνουμε ως Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά:

Ο κάθε ένας εκ των ιατρών, ο οποίος είχε συνάψει ιδιωτικές συμβάσεις με διάφορα Ασφαλιστικά Ταμεία ( πχ. ΟΠΑΔ-ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΥΔΚΥ-ΕΤΑΑ-ΟΝ κλπ.) να ζητήσει από τις Διευθύνσεις των Ταμείων να του εκδώσουν εντός 15 ημερών πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα των οφειλομένων έως και 31-12-2011.

Αίτηση προς κάθε Ταμείο για απόδοση των οφειλόμενων ποσών, όπου θα αναφέρεται ότι   ζητάτε την άμεση απόδοση των ποσών που κατά περίπτωση σας χρωστούν.

Αφού λάβετε τα ενημερωτικά σημειώματα από τα διάφορα Ασφαλιστικά Ταμεία που είχατε σύμβαση, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά θα έχει αναρτήσει στο site Εξώδικο Διαμαρτυρία, την οποία θα συμπληρώσετε με τα προσωπικά σας στοιχεία και το οφειλόμενο ποσό, μία για κάθε Ταμείο χωριστά (πχ. μία για ΟΠΑΔ, μία για ΟΝ, μία για ΤΑΥΤΕΚΩ κλπ.). Τις Εξώδικες Διαμαρτυρίες είτε θα τις αποστείλετε ατομικά στα Ταμεία με Δικαστικό Επιμελητή, είτε θα τις στείλετε στον Σύλλογο για αποστολή ομαδικά από εμάς με Δικαστικό Επιμελητή.
         

                  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ                                            ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου