Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σαλμάς: «Οποιαδήποτε έλλειψη σε φαρμακείο δε σημαίνει έλλειψη φαρμάκου από την αγορά αλλά έλλειψη στο συγκεκριμένο φαρμακείο»!

Το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, που προβλέπει μεγάλες μειώσεις, εφαρμόζεται από σήμερα σε μια αγορά όμως που υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις. Δηλώσεις Δαγρέ, Σαλμά, Φρουζή


Γιάννης Δαγρές, μέλος ΔΣ Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής: «Παρατηρούνται πολλές ελλείψεις σε πολλά φάρμακα όπως είναι οι κορτιζόνες, τα αντιϋπερτασικά, φάρμακα για τη χοληστερίνη, για το διαβήτη, ακόμα και σε πολύ κινήσιμες αντιβιώσεις».

Μάριος Σαλμάς, αναπληρωτής υπουργός Υγείας: «Από σήμερα οι πολίτες και το κράτος αγοράζουν φθηνότερο φάρμακο. Οποιαδήποτε έλλειψη σε φαρμακείο δεν σημαίνει έλλειψη φαρμάκου από την αγορά αλλά έλλειψη στο συγκεκριμένο φαρμακείο (!). Στους ασθενείς δεν θα λείψει κανένα φάρμακο».

Κωνσταντίνος Φρουζής, Πρόεδρος Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος: «Όποια καταστρατήγηση προς τα κάτω αυτού του κανόνα της κοινής λογικής δημιουργεί αυτόματα τον κίνδυνο να φύγουν φάρμακα από τη χώρα μας, γεγονός που δεν το θέλει κανεις μα κανείς και σίγουρα όχι ο Έλληνας πολίτης». 

Δείτε το βίντεο:




FARMAKOPOIOI.BLOGSPOT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου