Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση της ομάδας εργασίας του Ι.Σ.Α. για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση με στελέχη της ΗΔΙΚΑ




Τη Τρίτη 11/12/2012 έγινε συνάντηση της ομάδας εργασίας του ΙΣΑ με στελέχη της ΗΔΙΚΑ με αντικείμενο το νέο σύστημα συνταγογράφησης e-perscription. Τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Πατούλη Γεώργιο εκπροσώπησε ο ταμίας του ΙΣΑ κ. Πατσουράκος Φώτιος. Από την ΗΔΙΚΑ παρευρέθησαν ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Χάλαρης Χρήστος και στελέχη της.

Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκπόνηση του νέου προγράμματος συνταγογράφησης που αναπτύσσει η ΗΔΙΚΑ και το οποίο αρχικά θα ενοποιήσει τα 2 ήδη λειτουργούντα προγράμματα e-diagnosis και e-syntagografisi σε κοινή πλατφόρμα ενώ σε δεύτερο χρόνο θα λειτουργεί παράλληλα και το e-ΔΑΠΥ έτσι ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία των ιατρών και των ασθενών από την ξεχωριστή λειτουργία 3 συστημάτων που δεν συνεργαζόντουσαν μεταξύ τους. Από πλευράς της ΗΔΙΚΑ ζητήθηκε η συνεργασία του ΙΣΑ για την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος και η τοποθέτηση ομάδας ιατρών για την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος τις προσεχείς ημέρες, όπως και η διευθέτηση τεχνικών δυσκολιών που θα προκύψουν.

Εκ μέρους του ΙΣΑ δόθηκε η επιβεβαίωση ότι η ομάδα ιατρών του πιλοτικού προγράμματος είναι έτοιμη και έχει ανακοινωθεί με έγγραφό του στην ΗΔΙΚΑ και συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεργασία με τα στελέχη της ΗΔΙΚΑ για την επίλυση προβλημάτων που θα προκύπτουν και την τροποποίηση του προγράμματος για την βελτίωσή του σύμφωνα με τις παρατηρήσεις και υποδείξεις των ιατρών του πιλοτικού προγράμματος.

Για το ΔΣ του ΙΣΑ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΕΩΡΓ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                ΕΥΣΤΑΘ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου