Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το δάκρυ Σαλμά, η χαρά Λυκουρέντζου και οι μωβ πλατφόρμες της Ζέτας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Υπουργείο Υγείας, έγινε η τελετή παράδοσης- παραλαβής. Πλούσιο φωτορεπορτάζ και όλο το παρασκήνιο. 


Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - IATROPEDIA

Τα βλέμματα όλων, ήταν στραμμένα στον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος αλλά και πικραμένος από την απομάκρυνση του από την κυβέρνηση. Είναι ενδεικτικό, ότι ο Μάριος Σαλμάς παρέδωσε τη θέση του με σπασμένη φωνή βουρκωμένα μάτια αλλά και τρεμάμενα χέρια. Ο κ.Σαλμάς έκανε απολογισμό του έργου του και εξέφρασε ευθέως την πικρία του για την απομάκρυνση του. Αντίθετα ο μέχρι πρότινος Υπ. Υγείας, Α. Λυκουρέντζος, εμφανίσθηκε μάλλον ανακουφισμένος για την αποχώρηση του από το υπουργείο, ενώ χρησιμοποίησε μια φράση του Ελύτη για να χαρακτηρίσει τη στάση του στην πολιτική. “Αρετή με τις τέσσερις ορθές γωνίες"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του, εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας ότι σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η χώρα θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τις προσπάθειες, ενώ όπως είπε, παρά τη φήμη που τον συνοδεύει, θα περιοριστεί στα λίγα λόγια και περισσότερο στις πράξεις. 

Η απερχόμεη Υφυπουργός, Φωτεινή Σκοπούλη, που είχε παραιτηθεί από την περασμένη εβδομάδα, υπογράμμισε ότι, οι όποιες αλλαγές επιχειρήθηκαν από την πλευρά της στον τομέα της Υγείας, έπεσαν πάνω σε οικονομικά συμφέροντα με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν με διαφορετικό τρόπο. 

Πάντως αίσθηση προκάλεσε η ιδιαιτέρως κομψή εμφάνιση της νέας Υφυπουργού, Ζέτας Μακρή. Φορούσε ένα υπέροχο ανοιχτό πράσινο, λαχανί φόρεμα με μωβ πλατφόρμες Dior, η οποία τόνισε ότι θα συνεργαστεί με κάθε τρόπο με τους συναδέλφους της για να συμβάλλει στη βελτίωση του τομέα της Υγείας. 

















Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

















ΠΑΡΑΔΟΣΗ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΕ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ


ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΨΗ Η ΝΕΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΟΙ ΜΩΒ ΓΟΒΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ


Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΖΑΣ    Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΚΟΠΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου