Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αυτόκλητη συμμετοχή Πατούλη στην συνάντηση ΠΙΣ – Σαμαρά

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iatroi.eu, μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει τόσο στον Πρόεδρο όσο και στο σύνολο του ΔΣ του ΠΙΣ η αυτόκλητη συμμετοχή του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Πατούλη στην αυριανή συνάντηση που έχει ζητήσει ο ΠΙΣ με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά.

Έκπληκτα τα μέλη του ΔΣ του ΠΙΣ είδαν το ΔΤ του ΙΣΑ όπου αναγγέλλεται η συμμετοχή του κ. Πατούλη σε ρόλο μεσολαβητή, χωρίς προηγουμένως να υπάρχει καμία ενημέρωση τόσο από το Πρωθυπουργικό γραφείο όσο και από τον ίδιο τον ΙΣΑ προς τον ΠΙΣ.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ερμηνεύεται ως απρεπής και απαξιωτική για τον ΠΙΣ καθώς παρουσιάζει την συγκεκριμένη συνάντηση ως αποτέλεσμα πρωτοβουλιών του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Πατούλη! Χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης αναφέρει στο ΔΤ: »Ο Ι.Σ.Α. είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση προκειμένου να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για τα τρέχοντα θέματα της Υγείας.»

Η συμπεριφορά αυτή έχει προκαλέσει κύμα δυσαρέσκειας σε Προέδρους άλλων ιατρικών συλλόγων της χώρας που θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο επιχειρείται το «καπέλωμα» του θεσμικού ρόλου του ΠΙΣ και η «ακύρωση» της συνάντησης ! Απο την πλευρά του ο ΠΙΣ ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένη συνάντηση αποτελεί αποτέλεσμα προσπαθειών του ΠΙΣ και κανένα απολύτως ρόλο δεν έχει διαδραματίσει ο κ. Πατούλης.

IATROI.EU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου