Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Φεύγουν οι ιατροί λόγω ΕΟΠΥΥ

Εγκαταλείπω τη χώρα λόγω ΕΟΠΥΥ. 

Φεύγω σε χώρα μακρινή και αλλόθρησκη. 

Ποιος το φανταζόταν όταν έκανα όνειρα ως έφηβος να περάσω ιατρική ότι θα κατέληγα σε αυτό το χάλι.

Ώρες ώρες η απελπισία είναι δυσβάσταχτη, δεν αντέχεται. 

Όμορφη οικογένεια, δύο μικρά παιδάκια. Που αδυνατώ πια να θρέψω. 


Οι οικονομίες μιας ζωής εξανεμίστηκαν μέσα στα γρανάζια του ΕΟΠΥΥ. Κρατήσαμε όρθια την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και δεν ακούσαμε ποτέ ένα ευχαριστώ. Καταστραφήκαμε επαγγελματικά και επιστημονικά !

Θυσίες χωρίς αντίκρυσμα γιατί το μέλλον της ΠΦΥ δεν θα επιβραβεύσει τις ... θυσίες αλλά τους παραβάτες. Το πελατειακό κράτος για άλλη μία φορά θα λάμψει δια των εκπροσώπων του μέσα σε ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα και θα πετάξει τον χρεοκοπημένο ιδιωτικό τομέα στον Καιάδα, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. 

Σαν εφιάλτης που έρχεται και σε κυνηγάει στον ύπνο σου....

Η μισθοδοσία του πρώτου έτους θα δεσμευτεί εν μέρει υπέρ των χρεών, πασχίζοντας να γλιτώσω τα δεσμά της φυλακής.
Αθάνατη Ελλάδα που σκοτώνεις τα παιδιά σου. 

Φεύγω τρέχοντας, ελπίζοντας να μην είναι αργά ....

Καλή τύχη, συνάδελφοι εργαστηριακοί. Σας το εύχομαι. Θα το χρειαστείτε !!

Κ.Π.
Ακτινολόγος - μετανάστης ιατρός

11 σχόλια:

  1. Εύχομαι μια καλύτερη ζωή έστω και μετά από αυτή την υποτιθέμενα "κακή" εξέλιξη. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Όσο για την Ελλάδα που σκοτώνει τα παιδιά της, δυστυχώς δεν είναι μια απρόσωπη Ελλάδα αλλά είναι οι ίδιοι οι Ελληνες που "σκοτώνουν" τους άλλους μισούς Ελληνες. Εχουμε τους Ελληνες και θέλουν να προοδεύσουν δουλεύοντας και τους Ελληνες που θέλουν να κοροϊδέψουν και να μασάνε λεφτά με μεσον πολιτικό και αρπαχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα.Κοιταξτε γυρω σας ποσοι δεν πληρωνουν τιποτε ενω εχουν δανειστει κατα τον τροπο που δανειστηκατε και εσεις(και συναδελφοι στο κολπο).Καποιοι προστατευονται λοιπον και καποιοι ειναι Μ-----Σ δουλευουν ,πληρωνουν υποχρεωσεις κλπ.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΠΑΡΑΠΟΜΠΗ Ή ΜΑΥΡΑ;

    Η κλινική ιατρική στο στόχαστρο της μιζοπαραγωγικής διαδικασίας του ερεβώδους κράτους.

    Πολλοί συνάδελφοι που εκτελούν διαγνωστικές πράξεις ή εξετάσεις, στις οποίες εντέλλοντες είναι οι ίδιοι, όπως καρδιολόγοι, πνευμονολόγοι, οφθαλμίατροι, ωτορινολαρυγγολόγοι, γυναικολόγοι, κλπ, μας κατήγγειλαν ότι κατά την κατάθεσή τους στο e-dapy, γίνεται μία μείωση κατά 40% της αξίας του συνολικού αιτούμενου ποσού, με το σκεπτικό ότι πρόκειται για αυτοπαραπομπή.

    Αποδεικνύεται περίτρανα η μεθοδευμένη παραχάραξη της κλινικής ιατρικής. Οι θεράποντες που έχουν την ευθύνη του ασθενούς τιμωρούνται, οι πράξεις τους γίνονται εξετάσεις διαγνωστικών αλυσίδων, οπότε άλλος έχει την ευθύνη του αρρώστου και άλλος πληρώνεται. Το κράτος οχετός μίσους κατά των γιατρών.

    Χιλιάδες συνάδελφοι θα χάσουν και το 40% των δεδουλευμένων τους, πέραν του rebate και του clawback. Μία λύση μένει. Να μην κάνουν τίποτε και να εκδίδουν παραπεμπτικά για κρατικογάλακτους πυραμιδικούς επιχειρηματίες. Η κυβέρνηση προτείνει το μαύρο χρήμα της μίζας επισήμως πλέον.
    Και οι ιατρικοί σύλλογοι τι θα κάνουν; Θα ανεχτούν την αιμορραγία, θα συναινέσουν στο ξελίγωμα των γιατρών ή θα ψάξουν να βρουν αν κάποιος γιατρός θα παίρνει μίζα να τον διασύρουν; Μήπως η πείνα και το αδιέξοδο είναι υποβολέας παραοικονομίας;

    Το γνωρίζουν ή όχι οι νομοθετούντες; Μήπως η παραοικονομία προωθείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα είσαι μόνος σου συνάδελφε. Σύντομα θα έρθουμε πολλοί να σου κάνουμε παρέα. Φρόντισε να μας μάθεις τα κατατόπια. Η Γηραιά Ευρώπη θα αργοπεθαίνει συνέχεια ενώ η Ασία θα είναι η εργασιακή άνοιξη και ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίξε σε παρακαλώ μια ματιά για τις αμοιβές και τα ημερομίσθια συην Ασία πρώτα.Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος

      Διαγραφή
  4. Ζηλεύω !! Θέλω επειγόντως να φύγω από αυτή την ανείπωτη μιζέρια. Κατάρ, Dubai ή Αbu Dhabi ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυτταρολόγους ζητάνε εκεί που πας ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνάδελφε να πας στο καλό, εύχομαι να δικαιωθείς για την επιλογή που έκανες, και μιλώ σε ότι αφορά τη χώρα προορισμού, γιατί σε ότι αφορά την γενικότερη επιλογή φυγής από αυτό το μπου@@@λο, από τη στιγμή που απογειώνεται το αεροπλάνο έχεις αυτομάτως δικαιωθεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια μην φευγετε θα φτιαξουν τα πραγματα θα μας δωσουν και κουπονια διατροφης σε λιγο δεν θα πεινασετε......
    Αν ομως ειστε ηδη εκει στειλτε κανα φραγκο να πληρωσουμε τον εοπυυ που του χρωσταμε τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή