Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Επιστολή ΙΣ Δράμας προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
Αριθ. Πρωτ.251
ΔΡΑΜΑ 24-07-2015

Προς Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
(Υπ’ όψιν κ. Προέδρου)

Αξιότιμοι-ε κύριοι-ε

Σας γνωστοποιούμε ότι διαβάσαμε την ανακοίνωσή σας στις 23/7/2015 και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους πιο ήπιους χαρακτηρισμούς σας λέμε ότι είναι απλώς "απαράδεκτη"."Αιδώς" κύριοι!!!

Έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας και των δραματικών συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας. Σας γνωστοποιούμε όμως ότι στην περιοχή μας οι ανωτέρω συνθήκες είναι πολύ χειρότερες, και δια τούτο εφαρμόζεται το πιλοτικό πρόγραμμα του εγγυημένου κοινωνικού εισοδήματος και ορθώς εφαρμόζεται. Επειδή στην ίδια μοίρα ευρισκόμεθα κατά πλειοψηφία και οι ιατροί και η αντοχή μας έφθασε στα όριά της και τα εργαστήρια στην περιοχή μας στο τελευταίο βήμα πριν από το οριστικό κλείσιμό τους, θα σας συνιστούσαμε αυτοσυγκράτηση στα λόγια και τις σκέψεις σας και σας ενημερώνουμε ότι δεν σας επιτρέπουμε και δεν σας παρέχουμε το δικαίωμα να γίνεσθε τιμηταί των συναδέλφων μας.

Επειδή όμως χρειάζονται λύσεις σας προτείνουμε λοιπόν μια τέτοια.

1). Να δίδετε δάνειο στους εργαστηριακούς ιατρούς για την αγορά των αντιδραστηρίων, δεδομένου ότι έφθασαν στα όριά τους όπως προαναφέρουμε και οι εταιρείες των αντιδραστηρίων θέλουν προκαταβολή τα χρήματά τους.

2). Κατά την πληρωμή των ιατρών-όποτε και όταν γίνεται-και ανάλογα με τα claw back και rebate που θα κάνετε να κάνετε και το αντίστοιχο claw back rebate και στα δάνεια που θα δώσετε.

Και για να σας δείξουμε το μέγεθος της ευαισθησίας και ευθύνης που έχουμε έναντι των συμπολιτών μας σας γνωστοποιούμε ότι και μόνο με την πρόθεσή σας ότι θα πληρώσετε, ήδη συζητούν για την επόμενη μέρα, αρκεί όμως να υπάρχει συνέχεια και χρονοδιαγράμματα για την αποπληρωμή των δαπανών τους και να μην τους ξανασταυρώσετε πάλι. Έχετε πρωτίστως και σεις ευθύνες για την σημερινή κατάσταση και κατά την γνώμη μας είναι οι μεγαλύτερες.

Συνεπώς Μόνο με αλληλοσεβασμό, αλληλοεκτίμηση αλλά κυρίως με ειλικρίνεια υπάρχει συνέχεια και ορατό μέλλον.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ     ΟΛΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ                     ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου