Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΠΟΣΙΠΥ: Χωρίς λόγια...

Προς

Πρόεδρο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Αθήνα,24/07/2015


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε τα χρόνια που ηγείστε του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, σε μία προσπάθεια να αποφύγουμε την οικονομική απαξίωση των μελών μας που ξαφνικά για λόγους που δεν είναι του παρόντος υποχρεώθηκαν να επιστρέφουν το 50% των εισπράξεων τους υπό την επωνυμία εύηχων ξενικών όρων (claw back,rebate) όταν ακόμα και το τεκμαρτό κέρδος που μας αναγνώριζε η εφορία δεν ξεπερνούσε ποτέ το 25% του τζίρου μας.


Επειδή και επίσημα λειτουργούμε κάτω του κόστους και σηκώσαμε μόνοι εμείς στις πλάτες μας την πρωτοβάθμια περίθαλψη του Ελληνικού λαού στα δύσκολα χρόνια που περάσαμε και περνάμε, αξίζουμε τουλάχιστον να έχουμε μία δήλωση ηθικής αναγνώρισης της πολιτείας από την πλευρά σας για το εθνικό λειτούργημα που έχουν επιτελέσει οι Έλληνες εργαστηριακοί γιατροί και συνεχίζουν να επιτελούν.


Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

Θ. Χατζηπαναγιώτου                     Ι. Κλεινάκης

6 σχόλια:

  1. 1) Η περικοπή-κλοπή με το claw back-rebate σε κάποιους από εμάς έχει αγγίξει και το 80 % του τζίρου μας, με αποτέλεσμα ολική καταστροφή και αναγκαστική χρεοκοπία. 2) Αντι να παρακαλάτε κύριοι της ΠΟΣΙΠΥ για ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ κάντε κάτι τώρα και αναγγείλετε μαζική έξοδο από τον ΕΟΠΥΥ όλων των κατακρεουργημένων μαρτύρων προτού μας πάρουν και τα σπίτια για χρέη προς ΕΟΠΥΥ (Την ψυχική μας υγεία και τον ύπνο μας τα έχουμε απωλέσει ήδη.) Μικροβιολόγος Ευαγγελία Καλούδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ.!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΞΕΧΑΣΑ .ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ: ΣΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ .ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι μεγαλύτερη κοροϊδία και από την πλήρη αδράνεια σας τόσα χρόνια! Ζητήστε και αναμνηστική πλακέτα στο Σύνταγμα η την καθιέρωση του εορτασμού της ημέρας του ανώνυμου εργαστηριακού ιατρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΗΘΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ....
    ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ..
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ / ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΒΑΛΑΜΕ ΠΛΑΤΗ. ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ?ΕΧΩ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΣΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή