Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Προειδοποίει ο ΕΟΠΥΥ, ασχέτως πληρωμής !! : Διακοπή σύμβασης στους γιατρούς που δεν εξυπηρετούν ασφαλισμένους

Οι γιατροί ζητούν την εξόφληση τους από τον ΕΟΠΥΥ

24.07.2015 
http://www.star.gr/

​Σε διακοπή των συμβάσεων με γιατρούς που δηλώνουν αδυναμία να παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, προσανατολίζεται ο οργανισμός.

Μέλη των ιατρικών συλλόγων από την Πάτρα, το Κιλκίς, τη Δράμα, την Καβάλα και άλλους νομούς, όπως λένε, θα σταματήσουν να εξετάζουν ή να παρέχουν εργαστηριακές εξετάσεις καθώς με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ και την αδυναμία ρευστότητας δεν μπορούν να καλύψουν το σύστημα.

Ο ΕΟΠΥΥ από την πλευρά του σε μια αυστηρή ανακοίνωση επισημαίνει ότι «η διακοπή παροχής υπηρεσιών συνιστά μονομερή καταγγελία της σύμβασης και όσοι το επιχειρήσουν, είναι αυτονόητο ότι θα διακόψουν τη σύμβαση που έχουν με τον Οργανισμό».

Ένας αριθμός εργαστηριακών γιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών γιατρών που αδυνατούν οικονομικά, όπως λένε να εξυπηρετήσουν τον κόσμο παραπέμπουν τους ασθενείς στις δημόσιες δομές και ζητούν την εξόφληση τους από τον ΕΟΠΥΥ ώστε να αρχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους.

6 σχόλια:

  1. Ρε Κοντέ... δεν πας στο διάολο να ησυχάσουμε; Άντε γελοίοι που απειλείτε κιόλας! Προσέξτε μόνο γιατί η όξυνση απέναντι σε ανθρώπους που αντικρίζουν το φάσμα της απόλυτης καταστροφής, είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που πολλές φορές έχει τραγικά αποτελέσματα! Μην παίζετε άλλο με τις ζωές και τις οικογένειές μας, γελοίοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου δεν ειμαστε αξιοι να τερματισουμε εμεις αυτη τη αρρωστεια καλα να παθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μας χρωστατε και μας απειλειτε ρε αλητες;κοψτες τις παλιοσυμβασεις να δουμε που θα κανουν τις εξετασεις οι ασθενεις.που αντι να σας διαολοστειλουμε καθομαστε και σας ανεχομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις..Απλά τα πράγματα... Ας πάνε στις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, στις κομμώτριες καθηγήτριες των ΤΕΛ και στην ΕΡΤ των ατασθαλιών, να κάνουν διαγνώσεις και να καθορίζουν θεραπείες.....Κοραγκιόζηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ρε Κοντέ...άντε ρε Κοντέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φταινε οι ιατρικοι συλλογοι και κυριως ο ΙΣΑ που με την αντιιατρκη του σταση υποστηριξε ουσιαστικα τον ΕΟΠΥΥ αντι να εχει κηρυξει ανοικτο πολεμο μαζι του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή