Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΕΟΠΥΥ: Θλίψη για γιατρούς που στρέφονται κατά των ασθενών και απειλούν



Μετά την προειδοποίηση κάποιων Ιατρικών Συλλόγων (π.χ. στην Πάτρα) που αναγγέλλουν διακοπή παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, η διοίκηση του Οργανισμού ξεκαθαρίζει ότι:

- Η διακοπή παροχής υπηρεσιών συνιστά μονομερή καταγγελία της σύμβασης και όσοι το επιχειρήσουν, είναι αυτονόητο ότι θα διακόψουν τη σύμβαση που έχουν με τον Οργανισμό.


- Οι αποφάσεις για διακοπή παροχής υπηρεσιών στρέφονται πρωτίστως κατά των ασφαλισμένων και κυρίως των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.

«Το γεγονός ότι Ιατρικοί Σύλλογοι και ομάδες παρόχων υγείας, με κλειστές τράπεζες και ουρές συνταξιούχων στα ΑΤΜ, αναγκάζουν τους πολίτες να πληρώνουν (πως άραγε;) για τις αναγκαίες εξετάσεις τους, προκαλεί θλίψη.

Ο ΕΟΠΥΥ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και αφήνει τις συγκεκριμένες ενέργειες κάποιων Ιατρικών Συλλόγων στην κρίση των ασφαλισμένων», καταλήγει σε ανακοίνωσή του ο ΕΟΠΥΥ.
Από Νίνα Κομνηνού - ygeia360.gr

36 σχόλια:

  1. Ο γνωστός λαϊκισμός του άεργου κομματικού στελέχους παντός καιρού που παριστάνει τον αυστηρό διοικητή ενός άφραγκου Οργανισμού που χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά αλλά κάθε μήνα πληρώνει στο ακέραιο τον διοικητή για να μπορεί με γεμάτη την τσέπη να μας απειλεί:
    "Ο ιατρός είναι λειτούργημα που δεν πρέπει να πληρώνεται αλλά καλοπληρωμένο επάγγελμα όταν είναι να πληρώσει (εφορία, ΤΣΑΥ, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, αναλώσιμα κλπ)"
    Συνάδελφοι ξυπνήστε και διακόψτε τις συμβάσεις με τον μπατιρημένο ΕΟΠΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ Η ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΟΥ.ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θράσος όποιων συνέταξαν αυτό το βδέλυγμα περισσεύει. Αφού εξευτέλισαν τον εργαστηριακό ιατρό του κάνουν και υποδείξεις. Φαντάζομαι οι υπάλληλοι του Εοπυυ πληρώνονται κάθε 1η και 15η ημέρα και τώρα απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ντροπή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη θα χασουμε το προνομιο να μα σχρωσταει ο συνεπεστατος εοπυσ αφηστε τις απειλες κ πληωστεπαλια κ νεα....οι ασφαλισμενοι ειναι στην ιδια βαρκα μεμας κ δεν παιρνιυν την αμοιβη ουτε του τσιπρα ουτε του αδωνιδος... αι σιχτηρ ολοισας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε ο Αβραμόπουλος ως υπουργός Υγείας και χρωστώντας εκατομμύρια σε πολυεθνικές φαρμάκων, το 2007 νομίζω, πουλούσε ανάλογο πνεύμα. Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ λοιπόν του είπε ότι στα μέρη του αυτός που χρωστάει δεν μιλάει. Μόνο στη μπανανία που ζούμε είσαι και κερατάς και δαρμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΑΜΟΙΡΕ ΓΑΤΡΟΥΔΑΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θλίψη για μια Κυβέρνηση που αντί να εξοφλέι τις επισκέψεις από 6 μήνου των γιατρών, δίνει 2600ευρώ το μήνα σε καθαρίστρις και κομμώτριες ΔΥ... Η ξεφτίλα ανήκει κατά 100% στους Κυβερνώντες και όχι στους Ιατρικού Συλλόγους που υπερασπίζονται τα χρήματα -που δεν παίρνουν- οι γιατροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα κομματόσκυλα των κυβερνήσεων που παίρνουν το μισθό τους κάθε μήνα για να οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε φτωχοποίηση και στις ουρές των ΑΤΜ αποφάσισαν και σε διατάζουν άβουλε γιατρουδάκο του ΕΟΠΥΥ: "σκάσε και δούλευε απλήρωτος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ καλέ ο Κόντος μας απειλεί ότι θα μας κόψει αυτά που δεν μας πληρώνει...Πήρα μια τρομάρα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βέβαια και αυτό δεν είναι απειλή εκ μέρους του ΕΟΠΥΥ συνεχίστε να κάνετε κοινωνικό ιατρείο με δική σας χρηματοδότηση,διαφορετικά θα σας κόψουμε την σύμβαση.
    Απορώ με τον ευατό μου πρώτα και μετά με τους υπόλοιπους συναδέλφους μας,να πληρώνουμε για να είμαστε γιατροί,αυτό νομίζω οτι είναι παγκόσμια προτωτυπία,
    Μπράβο μας και στην υγειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οσο συνεχίζουν να υποχωρούν οι σύλλογοι τόσο ο ΕΟΠΥΥ θα γίνεται πιό επιθετικός. Και θα κάνει κι από πάνω μαθήματα ηθικής και δεοντολογίας. Ας το τραβήξει μόνο ένας σύλλογος (π.χ. της Πάτρας) και τότε θα δούνε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Θα πέσουν στα τέσσερα από το υπουργείο και θα παρακαλάνε! Αποθρασύνθηκαν τελείως. Εκεί, που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαστοράκου, είσαι γυναίκα και μόνη αλλά βάστα γερά. Φαίνεται ότι είσαι η μπομπουλίνα στην προάσπιση της αξιοπρέπειας του ιατρικού επαγγέλματος!! ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Κράτα γερά! Αναμένουμε όλοι με πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν αυτοί που φορούν παντελόνια (ΠΙΣ, ΙΣΑ, ΙΣΘ, ΙΣΠΕΙΡ, ΙΣΛ, ΙΣΗ, κλπ κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνουν ότι και τις άλλες φορές . Θα δηλώσουν το παρόν στο αιματοκύλισμα του συναδέλφου εργαστηριακού και θα αλλάξουν πλευρό. Άλλωστε αρχές Αυγούστου πληρωνόμαστε κατά δήλωση του ΠΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Πατέρα, δεν τα έμαθες τα νέα ..... Δεν πληρωνόμαστε αγαπητέ. Εάν δεν υπήρχε το εξώδικο της Πάτρας, το ελάχιστο ταμείο θα το έπαιρναν άλλοι (φαρμακεία, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, κλπ κλπ).

      Διαγραφή
  14. Τελικά εκεί στον εοπυυ έχουν μαζευτεί τα μεγαλύτερα τρολς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.......
    ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ........
    ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ ως μέλος του Δ.Σ του ΕΟΠΥΥ έχει γνώση του εμέσματος αυτού? συμφωνεί? προτίθεται να κάνει κάτι? υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ο ΠΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ .
    ΚΥΡΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΏΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΡΑΓΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΙΑΤΡΟΥ-ΑΣΘΕΝΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    Η ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΕΟΠΥΥ μπορεί να κάνει τον Αλέκο στην πληρωμή ξέρει όμως να στοχοποιεί την Πάτρα που είναι ο μόνος σύλλογος που αντιδρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΟΣ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.....ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ
    ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?
    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνάδελφοι γ......α στα γέλια!Οχι μόνο για το τρολάρισμα από εοπυυ,τη γ......η αυτή ´οπή´ που μας έχει ρουφήξει,αλλά κ για το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε Σύλλογος με ξεκάθαρη θέσηΑς ευχηθούμε να ακολουθήσουν κ οι υπόλοιποι σύλλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο στον ιατρικο συλλογο της Πατρας.Φτου σας ξεφτιλες του Εοπυυ που θα μας κάνετε και μαθηματα ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΕΟΠΥΥ θλιβεται γιατι ξεμενει απο κοροιδα που του δουλευουν τζαμπα (και πληρωνοντας από την τσέπη) για να κανει αυτος κοινωνικη πολιτικη........ Τα κορόϊδα πέθαναν Αντωνάκη !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε που φτάσαμε ! ο άφραγκος ΕΟΠΥΥ αφού μας κατέστρεψε, μας απειλεί να μας πιει και την τελευταία σταγόνα αίματος. ΠΟΣΙΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΠΕΕΒΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΠΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, ΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΩΡΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΕΟΠΥΥ δεν θλίβεται που μας έφαγε το 60% του τζίρου του 2014 και ζητάει να τον πληρώσουμε και από πάνω. Με τι απόθεμα και ποια ρευστότητα να αντέξουμε τα capital controls ??? Από κλάμα και θλίψη στεγνώσαμε κε Κοντέ για τις σπουδές μας, για τους γονείς που θυσιάστηκαν, για τα παιδιά μας που δεν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε γιατί ότι έχουμε και δεν έχουμε μας τα τρώτε εσείς. Και κάτι τελευταίο, οι ασφαλισμένοι δεν είναι τόσο ΚΟΡΟΙΔΑ, όσο νομίζετε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φωνάζει ο ΕΟΠΥΥ γιατί έρχονται και άλλα μέτρα: ΥΠΟΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑ 30-40%, CLAWBACK ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 100%, ΑΠΟ ΕΟΠΥΥ .... ΚΛΕΨΙΜΟ, ΚΛΕΨΙΜΟ, ΚΛΕΨΙΜΟ. ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. Όποιος μείνει εντός, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! Ο ΙΣΠΑΤΡΩΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κα Μαστοράκου, μην κάνετε ούτε βήμα πίσω. Αντιθέτως προτείνω κλιμάκωση του αγώνα!!! Ο ΙΣΠ ανοίγει το δρόμο και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Έχουμε φτάσει στα όρια της αντοχής μας! Ο άθλιος Κοντός, είναι ανάξιος λόγου και πλέον έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, αλλά δεν περιμέναμε και κάτι περισσότερο απ' αυτόν. Μπράβο και πάλι στην πρόεδρό μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν ντρέπεσαι κ. Κοντέ να ισχυρίζεσαι ότι ο αγώνας μας στρέφεται κατά των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων; Και οι δημόσιες δομές που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση ποιον εξυπηρετούν; Τα έχετε κάνει όλα μπάχαλο και τώρα ξίνισαν τα μούτρα σας που τελείωσαν οι τσάμπα εξετάσεις; Ε κάποτε ξυπνάνε και οι μαλάκες κύριε πρόεδρε του ΕΟΠΥΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. χρειάζονται πιο μαζικές λύσεις. Χρειάζονται και ξεκάθαρες κουβέντες απο τους εκπροσώπους μας. Έχουμε εξαθλιωθεί και εξακολουθούμε να εξυπηρετούμε δωρεάν όλους τους Έλληνες. Δηλάδή αν αύριο γίνει άρση των controls θα μπορούμε να εξυπηρετούμε σκουπιδόχαρτα ? Το θέμα δεν είναι αυτό , το θέμα είναι επιτέλους να συσπειρωθούμε και να απαιτήσουμε να μάθουμε με σαφήνεια τους όρους συνεργασίας μας με τον ΕΟΠΥΥ. Θα μας βάλουν εκ των υστέρων plafond ? θα μας βάλουν rebate claw back και πόσο? Άπλές ερωτήσεις που αν δεν απαντηθούν με σαφήνεια είστε υποχρεομένοι όλοι οι εκπρόσωποι μας να μας συστίσετε τι να κάνουμε. Όλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τους όρους συνεργασίας των εργαστηριακών με τον ΕΟΠΥΥ, δεν τους έχεις καταλάβει ακόμη συνάδελφε; Τι απάντηση γυρεύουμε; Με αριθμό πρωτοκόλλου σφραγίδες και υπογραφές; Πόσες υπογραφές και σφραγίδες έχει τιμήσει εως σήμερα αυτός ο ξεφτιλισμένος ο ΕΟΠΥΥ; Όλες οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί. Τώρα πια όλοι ξέρουμε οτι θα τον πιούμε και θα είναι και μπούζι. Πάρτε απόφαση να κινητοποιηθείτε γιατί χωρίς αγώνα δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Τι να σου κάνει και η έρμη η Μαστοράκου; Καθολική συμμετοχή στην άρνηση εκτέλεσης των σκουπιδόχαρτων είναι η σύσταση, για να ελπίσουμε οτι θα πετύχουμε κάτι. Σε διαφορετική περίπτωση... μαύρο φίδι θα μας φάει όλους!!!

      Διαγραφή
  30. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΑΜΕΣΑ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΘΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οργανωθείτε όλοι οι γιατροί σε επίπεδο γειτονιάς-περιοχής και διακόψτε άμεσα όλες τις συμβάσεις με τον μπατιρο-ΕΟΠΥΥ. Αν περιμένετε από ΠΙΣ,ΙΣΑ να σας σώσουν έχετε μαύρα μεσάνυχτα. Λύση συμβάσεων όλων των ιατρών κάθε γειτονιάς τώρα...Μόνο αυτό τους τσούζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή