Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΕΟΠΥΥ: Παράταση ημερομηνίας αποδοχής συμψηφισμού οφειλών 2012-2015 με αντίστοιχο rebate clawback 2014-2015



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας

ΜΑΡΟΥΣΙ 27/10/2017

Ο Οργανισμός ανακοινώνει:

Για τον συμψηφισμό οφειλών 2012-2015 με αντίστοιχο rebate clawback 2014-2015 των παρόχων ανοικτής περίθαλψης, η σχετική προθεσμία αποδοχής του συμψηφισμού, η οποία λήγει σήμερα, παρατείνεται έως την Τρίτη 31/10/2017 και ώρα 15:00.

Μετά το πέρας της προαναφερθείσας ημερομηνίας και για όσους έχουν μεταβεί στις ΠΕΔΙ θα ανέβει νέα κατάσταση οφειλών την όποια θα πρέπει να αποδεχθείτε έως την 1/11/2017.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΜΠΑΡΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3 σχόλια:

  1. Προχθές κατά τα λεγόμενα μέλους Δ.Σ. προσκειμενο στον Συριζα για να μας αποτρέψει από τις διεκδικήσεις μας έλεγε ότι ήδη πάνω από 90% είχαν δεχθεί τον συμψηφισμό, φαίνεται όμως ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά και προσπαθούν με παρατάσεις να εγκλωβίσουν αν τα καταφέρουν όσο γίνεται περισσότερους ιατρούς για να έχουν το λεγόμενο πλεόνασμα. Θυμίζει το αντίστοιχο με την προκήρυξη με τα Τομυ, που παρά την ελάχιστη προσέλευση ανέφεραν ότι υπήρχε μαζική προσέλευση ενδιαφερόμενων. Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επρεπε ο ΠΙΣ να είχε κινηθεί νομικά κατά του ΕΟΠΥΥ για αντισυμβατική συμπεριφορά και οι γιατροί να αποχωρήσουν ομαδικά. Η ανακοίνωση του Ι.Σ. Πατρών περιγράφει την λεηλασία του εισοδήματος των γιατρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι γνωστο ποιους στηριζει ο ΠΙΣ .Οι ιατρικοι συλλογοι θα πρεπει επιτελους να δικαιολογησουν τον τιτλο τους και οχι απλα να διαπιστωνουν καταστασεις και να παρακαλανε στα γονατα (βλ.ΙΣΑ ).Ειναι αναγκαιες δυναμικες αντιδρασεις και συγκρουσεις .Ν Αγγελοπουλος

      Διαγραφή