Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΣΙΠΥ

Καταχώρηση των παραπεμπτικών από μη πιστοποιημένους ιατρούς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει επιλυθεί το πρόβλημα που υπήρχε στην καταχώρηση των παραπεμπτικών τα οποία έχει συνταγογραφήσει γιατρός ο οποίος δεν είναι πιστοποιημένος. 

Πλέον τα παραπεμπτικά αυτά καταχωρούνται, αποθηκεύονται και αποζημιώνονται κανονικά όπως και τα υπόλοιπα παραπεμπτικά της υποβολής σας.


Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Θ. Χατζηπαναγιώτου         Σπ. Κραμποβίτης

8 σχόλια:

  1. Κύρια Μαστοράκου προσπαθούμε να περάσουμε τις επισκέψεις της Παρασκευής 13/10/17 όπου ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ και όχι "προγραμματισμένα" όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση κόψανε το eDAPY.

    Όταν επιχειρούμε να το περάσουμε με την ημερομηνία της Παρασκευής (Όπου θελει και την ώρα εξέτασης τρομάρα τους) το σύστημα δεν αφήνει γράφοντας ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει καταχώρηση με ημερομηνία νωρίτερα από τη σημερινή δηλαδή 16/10/2017.

    Τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση όπου δεν έχουν δοθεί οδηγίες.
    Αν βάλουμε τη σημερινή ημερομηνία 16/10 και ώρα παραδείγματος χάρη 14:00 αυτό θα φαίνεται σαν διπλοεγγραφή με τον ασθενή που πραγματικά εξετάσαμε στις 16/10 στις 14:00.

    Δεν θα επιληφθεί κανένας του θέματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν δοθεί αναλυτικές οδηγίες στα μέλη της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ. Τηλ: 2610639539.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο site της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ δεν βλέπουμε τίποτα σχετικό. Επίσης ενώ για άλλα ζητήματα στέλνετε και μακροσκελή emails. Εμεις δηλαδή που είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και δεν έχουμε γραφτεί στην ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ να πληρώνουμε συνδρομές και παράβολα δεν θα πληρωθούμε τους ασθενείς που εξετάσαμε την Παρασκευή??
    Αυτά όσον αφορά την ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ.

    Σε κάθε περίπτωση ο ΕΟΠΥΥ είναι υπεύθυνος απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους συμβεβλημένους ιατρούς και όχι σε κάποιο συλλογο. Και θα πρέπει να ενημερώσει σωστά και υπεύθυνα ΟΛΟΥΣ τους συμβεβλημένους ιατρούς.

    Αυτά όσον αφορά τη χώρα που ζούμε και την κατάντια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΣΚΙΖΩ ΤΑ Κ..ΟΧΑΡΤΑ. ΣΙΧΑΘΗΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο εκανα και εγω συναδελφε! Λες και το θεμα ειναι τα χαρτια και οχι η συμπεριφορα των ΑΜΕΑ του χρΕΟΠΥΥ!

      Διαγραφή
  5. όσον αφορά την καταχώριση παραπεμπτικών εξετάσεων που δεν μπορούσαμε να περασουμε το Σ/Κ θα δοθεί καμια παράταση τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα για κατάθεση.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ που υπογράφει ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού "Στρατηγός" Ρηγάτος όσα παραπεμπτικά θα εκδίδονται μετά την 31/12/2017 από μη πιστοποιημένους δεν θα αποζημιώνονται. Ερώτηση γιατί μη πιστοποιημένοι θα μπορούν να εκδίδουν παραπεμπτικά ? Για ηλίθιους μας περνάνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ,,,ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή